Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Büyümüş de Şef Olmuş’

Ünlü A+E Networks'ün dünya çapında 105 bölgede, 11 dilde yayın yapan kadın odaklı eğlence kanalı Lifetime, MCD Medya ile ortak girişimi çerçevesinde Nisan ayında Türkiye'de yayına başlamıştı. Emmy ve Altın Küre ödüllü birçok orijinal içeriğe sahip olması Lifetime'ın en büyük avantajıydı. Ancak kanalın basın tanıtımında MCD Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz, yerli içeriklere ve adaptasyonlara da yer vereceğini açıklamıştı. Oflaz'ın bu kararı doğru bir hamleydi; sadece yabancı formatlı bir kanal Türk izleyicisini sıkabilirdi. Lifetime kısa sürede yerli yapımlar ekrana getirerek dikkatleri çekti.
Özge Uzun'un sunduğu 'Hayat Başlasın', Aret Vartanyan ile 'Her Şey Güzel Olacak' programları yerli yapımlarda öne çıkanlar arasındaydı. Bugün Lifetime'da yerli yapımlara bir yenisi; 'Büyümüş de Şef Olmuş' ekleniyor. Bu programın yabancı versiyonu mevcut ama bize uyarlanmış halinin izleyicinin dikkatini çekeceğine inanıyorum.
Sunuculuğunu Yağız İzgül ve Melda Tuna'nın üstlendiği programda; Türkiye'nin 8-16 yaş arası yetenekli genç aşçıları ile profesyonel olarak eğitilmiş yetişkin aşçıları karşı karşıya gelecek. Programın orjinalinden en önemli farkı, çocuk şefler yemek yaparken ailelerinden bir yetişkinin onlara konuşarak yardımcı olması. Bugün saat 19.15'te yayınlanacak 'Büyümüş de Şef Olmuş', birbirinin aynısı yemek programlarının arasında fark yaratabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA