Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Rafet’in yerinde olsanız ne yapardınız?

Dün magazin dünyası Ceren Kaplakarslan'ın Ekim ayında boşanma davası olduğu eşi Rafet El Roman'a yazdığı özür mektubuyla çalkalandı.
Günaydın'ın deneyimli editörü Eylem Bilgiç, büyük tartışma yaratan bir habere imza attı.
Rafet El Roman- Ceren Kaplakarslan çiftinin iki yıllık evliliği önümüzdeki ay sona eriyor. Yedi ay önce evlerini ayıran ikili, boşanma davasını beklerken sürpriz bir gelişme oldu.
Ceren, eşine duygu yüklü bir mektup yazıp barışmayı teklif etti.
Ceren, mektupta şöyle dedi: 'Rafet'im...
Bağışla beni...
Rafet'im seninle 6 Ekim'de mahkemede olmak yerine, altı sene önce ilk kez buluştuğumuz yerde ve aynı saatte orada olmayı diliyorum. Seni orada bekleyeceğim ve senin de geleceğini umuyorum. Seni seviyorum.' Ceren, mektupta Rafet'le ayrılık nedenlerini, çocuk isteğine bağlıyor:
'Boşanmamızı gerektiren bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ve bu sebepten ötürü senden bir çocuğum olması hayalini erteleyebilirim.' Ceren, mektubunda bir de itirafta bulunuyor: 'Seni kıskandırmak, onurunu kırmak istedim. Ama maalesef her şeyi elime yüzüme bulaştırdım.
Sonrasında çıkan yalan yanlış haberler aslında bana zarar verdi.'

KISKANDIRAYIM DERKEN
Ceren'in kıskandırmak istediği olay; Mehmet Ali Erbil'le yemek yemesi. O masada başka insanlar da vardı lakin bu olayın öncesi var:
Ceren, Rafet'le evliliğinden önce Mehmet Ali'nin kendisine ilgi gösterdiğini ve bunu da kocasına anlattığına dair bir haber çıkmıştı.
Enteresan bir durum, bir erkek olarak Rafet'in yerine koyun kendinizi. Eşiniz daha önce 'Bu adam bana ilgi göstermişti' dediği kişiyle boşanma sürecinde birlikte yemek yiyor ve objektiflere poz veriyor.
Siz olsanız ne yapardınız? Elbette kalabalık bir gurubun olduğu masada Ceren'in, Mehmet Ali ile yemek yemesi onunla flört ettiği anlamına gelmez. Ama eşiniz ayrılma aşamasında da olsa buna çok kızar. Bence Ceren, kıskandırma olayını fazla abartmış.
Meseleye sadece erkek cephesinden bakmak istemem. Haberde ayrılık nedeni olarak Rafet'in çocuk istememesi gösteriliyor.
Ceren'in Rafet'in eski eşinden olan çocuklarla da arasının iyi olmadığı iddia ediliyor. Her kadın, evlendiği erkekten çocuğunun olmasını ister.
Bu noktada Rafet, önceden Ceren ile anlaşsa dahi çocuk istemeyerek bencilik yapıyor.
Öte yandan bir kadının mektupla eşinden özür dilemesi, ünlüler dünyasında ender yaşanan bir olay.
Özür dileyen taraf genelde erkekler olur.
'Seni sevmekten hiç vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim de... Rafet'im seninle 6 Ekim'de mahkemede olmak yerine, altı sene önce ilk kez buluştuğumuz yerde ve aynı saatte orada olmayı diliyorum.' Bu satırlar, tam Rafet El Roman'lık romantik bir şarkının sözleri gibi, müthiş duygusal.
Hatalarını açıklayan, özeleştiri yapan ve böyle içten özür dileyen bir kadın, yeni bir şansı hak ediyor.
Elbette bu şans Rafet için de geçerli.
Umarım barışırlar ve mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA