Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Huzur Ali Koç’ta!

Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Ali Koç'un çılgın projeleri diye bir haber çıktı. Haberde Koç'un, Altınordu ile Barcelona'nın altyapılarını incelettiği ve Fenerbahçe'nin geleceğini altyapıdan çıkacak sporcular üzerine inşa edeceği yazıyor. Yine aynı haberde Fenerbahçe'nin mali yapısının dünyadaki başarılı kulüplerin ekonomik modelleri örnek alınarak oluşturulacağı ve sportif hedefler için de Premier League'de yöneticilik yapmış deneyimli isimlerden görüş alındığı belirtiliyor.
Fenerbahçe'nin eğitime önem vereceği ve Ali Koç'un, Barcelona'nın yönetim tarzlarıyla yakından ilgilendiği bilgileri de yine aynı haberde yer alıyor.
Bunların hiçbiri çılgın projeler değil, her yeni oluşumda dile getirilen ama Türkiye'deki futboldaki bozuk yapı yüzünden hayata geçirilemeyen söylemler.
Ama bunların Ali Koç'un projeleri olması işin rengini değiştiriyor.
Çünkü başta Fenerbahçeliler olmak üzere herkes, Ali Koç'un tüm bu hedefleri yerine getireceğine inanıyor. İşte bu inanç Ali Koç'u başkan yapacak. Eğer Ali Koç başkan olursa, sadece Fenerbahçe değil Türk futbolu da bu işten kazançlı çıkacak. Aziz Yıldırım'ın derebeylik gibi yönettiği Fenerbahçe, modern bir şirket gibi yönetilecek. Ve en önemlisi, futbolumuza barış ve huzur gelecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA