Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Başkan göbek yapmışsın

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın sponsorluk töreninde Başkan Aziz Yıldırım ile Güney Koreli sporcu Kim Yeon-Koung arasında ilginç bir sohbet gelişti. Önce Yıldırım, Kim'e, "Seni artık evlendirelim" dedi. Kim de cevap olarak "Başkan evlenirim ama uzun biri olsun" deyince Yıldırım, "Avrupa Ligi maçında anons yaptıracağım, gel bu işi bitirelim artık" cevabını verdi.
Bu diyalogların ardından karşılıklı gülüşmelerin yaşandığı törende bu kez Kim, Yıldırım'a takıldı. Başkan'ın göbeğini tutarak kilo aldığını söyleyen Kim, törenin neşe kaynağı oldu.
Hep şeref tribünde kavga ederken, basın toplantılarında medyayı fırçalarken medyaya yansıyan Yıldırım, bu fotoğrafta ne kadar sempatik görünüyor değil mi? Oysa aynı Yıldırım, Alex karşısında ayak ayak üstüne attığı diye öfkelenmiş ve bunu basına anlatmıştı.
Alex, Kim gibi Yıldırım'ın göbeğini okşayıp "Başkan göbek yapmışsın" deseydi ne olurdu acaba? Şaka bir yana Kim gerçekten sempatik bir sporcu, bulunduğu her ortama huzur ve neşe katıyor. Aslında kadınların olduğu her ortam daha bir sempatik, güler yüzlü, huzur dolu oluyor. Maço, erkek egemen futbol camiasına daha fazla kadın yönetici, antrenör girmeli. Yıldırım'ın yanında her şeye kafa sallayan erkek yöneticilerin yerine kadınlar olsaydı bugün çok farklı bir Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'den bahsediyor olacaktık belki de!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA