Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Espri nerden çıktı?

Dün Fenerium'un sürekli röveşata golü atan Moussa Sow için çıkardığı, futbolcunun ismi ve numarasının tersten yazılı olduğu formayı çok beğendimi yazmıştım.
Yazım 'Keşke forma reklamı da bu eğlenceli işe ortak olsaydı;
'Halley' logosu da ters çevrilseydi' diye bitiyordu.
Sosyal medyada @ulkerstadyumu adresini yöneten Ülker'ciler beni aradılar ve formalara reklam logolarının önceden basıldığını hatırlattılar. Dolayısıyla yeni piyasaya çıkan formalarda 'Halley' logosunu ters çevirmek mümkün değilmiş.
Bu arada sürekli röveşata attığı için Moussa Sow'un gözünden dünyanın tersten görünme esprisinin @ulkerstadyumu'nun editörlerinin işi olduğunu öğrendim.
Bu adreste 8 Kasım'da Sow, Manchester United'a rövaşata golü attığında 'Moussa Sow'un gözünden Ülker Stadyumu!' başlığıyla Ülker Stadyumu'nun ters çevrilmiş görüntüsü paylaşılmış. Fenerbahçeliler @ulkerstadyumu adresini sosyal medyadan takip etsin; taraftar ve stadyumla eğlenceli, duygusal bir bağ kuran güzel paylaşımlarda bulunuyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA