Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gökhan Gönül’ün suçu ne?

Fenerbahçe'den bazı kulüp üyeleri, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.
Gökhan'ın, Beşiktaş'a transfer olurken Fenerbahçe'den yazılı izin almaması tüzüğe aykırıymış.
İhraç dilekçesinde Gönül için 'Rakip takım formasıyla Fenerbahçe'nin stadına gelecek olmasının da ayrıca vicdanları yaralayacağı belirtilmiş.
Böyle kinci bir tavır Fenerbahçe'ye yakışmaz. Bunun sadece birkaç delegenin işi olduğuna inanmak istiyorum. Gönül, üç büyükler arasında transfer olan ilk futbolcu değil; bu durumun 'vicdanları yaralamak'la ne alakası var?
Gönül'ün para için Beşiktaş'a gittiğini düşünen bazı taraftar grupları ise derbide milli futbolcu sahaya çıktığında ellerindeki paraları sallayacaklarmış.
Futbol kısa süreli sakatlıklarla yarıda kesilme ihtimali yüksek olan, riskli bir meslek. Her futbolcu geleceğini düşünüp emeğinin karşılığını yüksek ölçüde almak ister, tıpkı Gönül'ün yaptığı gibi.
Gönül, Fenerbahçe'de bir-iki sezon oynayıp giden bir futbolcu değildi, yıllarca bu takıma büyük emek harcadı. Özetle Fenerbahçelilerin Gönül'e kızmak için mantıklı nedenleri yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA