Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İlahi Cengiz!

Önceki gün Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, "Tolgahan Sayışman'la Almeda Abazi'nin Los Angeles'taki düğünleri bütün gazetelere haber oldu.
Herkes düğünün ayrıntılarını verdi. Ama Kelebek, Mahsun Kırmızıgül'ün aynı otelde ve aynı tarihte evlendiğini yazarak bir adım öne geçti." diye yazmış.
Aslında bu yazıyı yazmayacaktım; insanlık hali, Cengiz haberimizi görmemiş olabilir. Ama yazının başlığı 'Kelebek farkı' gibi iddialı bir başlık olunca hatırlatmadan edemedim. Bu haber, düğünden iki hafta önce 30 Ocak'ta Ömer Karahan imzasıyla GÜNAYDIN'da çıktı zaten, ana gazeteden de anoslandı.
Hadi Cengiz görmemiş olabilir, koskoca Hürriyet'e bu özel haberin daha önce GÜNAYDIN'da çıktığını görüp uyaran olmadı mı?
Daha da kötüsü Cengiz yazısında GÜNAYDIN'ın özel haberini 'herkes yazdı' diye anonimleştirmiş. En komiği ise Cengiz'in öve öve bitiremediği Kelebek'in gecikmeli haberiyle ilgili "Ben de bir katkı yapayım.
Beverly Wilshire Hotel, meşhur 'Pretty Woman' (Özel Bir Kadın) filminin çekildiği yer" diye yazması. Yahu bu ayrıntı da GÜNAYDIN'ın haberinde var.
John Lennon ve Elvis Presley'nin de favorisi olan bu otelde 'Pretty Woman' filminin de çekildiğini yazmışız.
Sevgili Cengiz, bu kadar ayrıntıyı nasıl kaçırıyorsun, bir de sabahları magazin programı sunuyorsun!
Sadece bu haberde değil, genelde köşende GÜNAYDIN'ın özel haberlerinden sanki uzaydan birileri gelip yapmış gibi bahsediyorsun. Hadi haberin kaynağından bahsetmiyorsun, bari o haberler için uğraşan muhabirleri unutma!
Olmuyor böyle, GÜNAYDIN'ın haberlerini anonimleştirmek yakışmıyor sana.
Ne yazık ki, artık özel habere sahip çıkmak, özel haber yapmak kadar önemli oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA