Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kaybedenler kulübü

Mehmet Ali Erbil, Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'in sunduğu 'Duymayan Kalmasın' programında hem Aziz Yıldırım'ı, hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi:
"10 yaşındaki oğlum 'Hadi maça gidelim' dediğim zaman 'Ya baba Fener mi kaldı?' diyor. Bu koltuk sevdasından mahvettiler bizi.
Fenerbahçe'nin maçlarına da gitmiyorum artık.
Kim gidiyor ki...
Fener'den de, CHP'den de soğuttular beni. Adam beş seçim kaybetse intihar etmişti şimdiye 50 kere, yalan mı?" Vallahi ben de 9 yaşındaki oğlumu bu sezon iki Fenerbahçe maçına götürdüm, çocuk kahrından ağladı.
Fenerbahçe'den soğumasın diye başka bir maça götürmedim.
Erbil, şu sıralar hem CHP'li, hem de Fenerbahçeli olmanın ne kadar şanssız bir durum olduğunu iyi özetlemiş. Galatasaray en çok şampiyonluğu Aziz Yıldırım döneminde kazandı, üçüncü ve dördüncü yıldızı taktılar. Fenerbahçeliler için son maçlarda kaybedilen üç şampiyonluk ise en büyük travmaydı.
3 Temmuz sürecinde dik duruşuna her Fenerbahçeli saygı duyuyor ama Yıldırım son dönemde Fenerbahçe'yi o kadar kötü yönetiyor ki, kombinesi olan taraftarlar bile tribünleri terk etti.

KOLTUK SEVDASI
Kılıçdaroğlu da Yıldırım gibi büyük bir kaybeden. Tam yedi seçim kaybetti ama o da koltuğu bırakmıyor. Erbil "Hem CHP'den, hem Fenerbahçe'den soğuttular" diyerek şu sıralar hem CHP'li, hem de Fenerbahçeli olmanın ne kadar şansız bir durum olduğunu iyi özetledi. Erbil, 'Beş seçim kaybetse intihar etmişti' derken de büyük ihtimalle Japon siyasetçileri örnek gösteriyordu. Erbil, Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmasını daha çok bekler; CHP lideri 16 Nisan'da da kaybetse koltuğu bırakmayacağını ima etmeye başladı.
CHP'liler, Fenerbahçeliler darılmasın ama Erbil doğruları söylemiyor mu? Bu nasıl bir koltuk sevdasıdır?
'Kaybedenler Kulübü'nün devam filim çekilse Yıldırım ve Kılıçdaroğlu başrolde oynar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA