Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yine olmadı Fahriye Evcen!

70. Cannes Film Festivali kapsamında 'The Meyerowitz Stories' filminin gösterimine katılan oyuncu Fahriye Evcen, foto muhabirlerinin dikkatini çekemedi... Kırmızı halıda poz verirken, arkasındaki foto muhabirlerinin Evcen'e kayıtsız kaldığı, görüntülerle ortaya çıktı.
Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl da Cannes'de boy göstermiş, yine fotoğrafçıların dikkatini çekememişti.
Peki bir oyuncu ısrarla kendisini neden böyle komik duruma düşürür?
Türk medyasında 'Cannes'da Fahriye Evcen rüzgarı esti' başlığı atılacağını bildiği için. Bu başlık ntv. com.tr'nin kültür sanat sayfasında yer aldı; diğer magazin sitelerinin attığı başlıkları da siz düşünün!
Cannes'da çalışan uluslararası basın, Evcen'in Türkiye'de ünlü bir oyuncu olduğunu bilseydi bile fotoğrafını çekmezdi. O fotoğrafın çekilmesi için ya dünya starı olmanız ya da oynadığınız filmin festival programına girmesi gerekiyor.
Sadece Evcen değil; ünlü markalar son dönemde Türkiye'den bazı ünlü oyuncuları Cannes gibi uluslararası festivallere, ödül törenlerine götürüyorlar ve orada parasını verdikleri bir fotoğrafçıya poz verdiriyorlar.
Bazen fotoğrafları kendileri de çekiyor. Ünlü oyuncuyla beraber bazen mekancı yazarları da götürüyorlar.
O mekancı yazar da oyuncuyla fotoğraf çekiyor, 'şöyle eğlendik, böyle coştuk' diye yazıyor, fotoğrafları Instagram'da paylaşıyor falan filan. Sonra da 'Cannes'da Fahriye Evcen rüzgarı" başlığı' atılıyor. Böylece hem markanın, hem de oyuncunun reklamı yapılıyor. Ama acı gerçek, bu fotoğrafta olduğu gibi kabak gibi sırıtıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA