Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Vodafone Park’ta oyun festivali

Bilgisayar oyunları artık bir spor dalı 'e-spor' olarak kabul ediliyor ve tüm dünyada hızla yaygınlaşıyor.
Popüler online oyunların müsabakaları kapalı salonlarda 10-20 bin, ekran başında ise milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor.
Türkiye'de ise e-spor tutkunlarının sayısı bir futbol sahasında festival düzenleyecek kadar arttı.
Evet, yanlış okumadınız, evde bilgisayar başında oyun oynayan e-spor tutkunları; bir futbol sahasında kozlarını paylaşacak, izleyiciler tribünden tezahürat yapacak.
Multiplayer Chapter 5: E-spor ve Oyun Festivali, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün desteğiyle yarın Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Vodafone Park, kapılarını saat 11.00'de oyun tutkunlarına açacak. İnternet ve oyun dünyasının ünlüleriyle buluşma fırsatı bulacak.
Festivali, Enis Kirazoğlu ve Pinti Panda Tuna Akşen'in sunumlarıyla twitch. tv/multiplayer üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.
Vodafone Park yapılırken; sadece futbol maçlarının oynanmayacağı, birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağı söylenmişti. Bu da yavaş yavaş gerçekleşiyor.
Dizi çekimleri, nikah törenleri, moda defileleri derken; şimdide e-spor festivalinin gerçekleşmesi, modern kulüp işletmeciliği adına güzel bir gelişme.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA