Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu da oldu, gizli tanık deşifre edildi

Geçtiğimiz hafta, izdivaç programları kaldırıldıktan sonra 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'i taklit eden programların artmasının yaratacağı sorunları yazmıştım. Dakika bir, gol bir! TV8'de Serap Ezgü'nün sunduğu 'Gerçeğin Peşinde' programında gizli tanık canlı yayında ifşa edildi.
Ekranda altyazıda 'Hakan'ın şüpheli ölümünde Ferdi ile ilgili inanılmaz iddialarda bulunan gizli tanık canlı yayında' yazıyordu.
Muhabir canlı yayına bağlandı ve ekrana sırtını dönmüş, üstüne siyah bir örtü geçirmiş gizli tanığın Hakan'ın ölümü hakkında önemli açıklamalar yapacağını ve isminin gizli kalmasını istediğini belirtip yayına başladı.
Muhabir, "Gizli tanığımıza Ayşe Hanım diyeceğim. Seda Hanım..." dedi, sonrasında derin bir ölüm sessizliği yaşandı.
Genç muhabir hatasını anlamıştı ama gizli tanık deşifre olmuştu bir kere.
Muhabiri hiç eleştirmiyorum, asıl hata onun gibi tecrübesiz bir genci gizli tanığın karşısına geçirip canlı yayına bağlayanda.
Olayla ilgili video sosyal medyada dolaşıyor, herkes eğleniyor, gülüyor lakin mevzu ciddi.
Serap Ezgü'ye tek bir sorum olacak:
İleride yaptığı açıklamalardan dolayı o gizli tanığın başına bir şey gelirse bundan kim sorumlu olacak?
Elbette siz ve ekibiniz!
Daha önce de belirttiğim gibi; canlı yayında suçlu avına çıkan, dedektifliğe soyunan programlarda yaşanan enflasyon, izdivaç programlarından daha kötü sonuçlar doğuracak.
Bugün gizli tanığı deşifre ettiler, yarın suçsuz insanları suçlu gibi lanse edip Allah korusun cinayete bile neden olabilir, linçe davetiye çıkarabilir, polisin işini zorlaştırabilirler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA