Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Hollywood yıldızlarının tatil adresi Bodrum’a geliyor

Maldivler; sunduğu lüks ve eşsiz doğasıyla unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenlerin gözdesi... Her yıl dünyaca ünlü yıldızları ve jet sosyeteyi ağırlayan bu adaların favori otel zinciri, 2019’da Bodrum’a geliyor

Brad Pitt, Ryan Reynolds, Scarlett Johansson ve hatta Prens Charles... Dünyaca ünlü oyuncular, işadamları ve jet sosyetenin favori tatil adreslerinin başında Maldivler geliyor. Hint Okyanusu'nda yer alan bu ada topluluğu; eşsiz doğal güzellikleri, zengin sualtı yaşamı, konfor ve lükste sınır tanımayan konaklama seçenekleriyle kendinizi şımartmanız için doğru yer. Ben de geçtiğimiz günlerde Maldivler'in yolunu tuttum... Çevresi mercan kayalıklarıyla çevrili yuvarlak bir ada olan Vabbinfaru'da konakladım.

VATOZLARLA SELFIE
Vabbinfaru'da; Maldivler'in meşhur turkuvaz renkli sularının tadını çıkarabilir, şınorkel veya tüplü dalış yapabilir, dev vatozları izleyebilir, hatta onlarla selfie çekebilirsiniz. Günbatımında bir hamağa uzanıp huzuru içinize çekmeli ve taze deniz ürünlerinin tadına bakmayı da unutmamalısınız. Bu küçük ve eşsiz adada hizmet veren Banyan Tree Vabbinfaru; Hollywood yıldızları, ünlü zenginler, Avrupalı bürokratlar ve Türkiye'den yıldız isimlerin tercih ettiği bir adres. Maldivler'in yanı sıra Seyşeller, Tayland ve Küba'da da faaliyet gösteren otel zinciri Banyan Tree; doğal ve ekolojik yaşamı lüksle birleştiriyor ve SPA hizmetiyle öne çıkıyor. Maldivler'in gözde tatil adresi Banyan Tree'de keyif çatmak, yakında Türkiye'de de mümkün olacak. Çünkü ünlü otel zinciri, Nef ile Bodrum'a geliyor. Otel, 2019 yaz sezonunda kapılarını açacak. Türkiye'ye Nef'in kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Erden Timur tarafından getirilen otelin inşaatı Bodrum Yalıkavak'ta devam ediyor. Timur, Banyan Tree'nin lüks deneyimini ülkemize getirdikleri için çok heyecanlı olduklarını söylüyor. Dünyanın en lüks resortları listesinde uzun yıllardır ilk üçte bulunan otel, Nef Yalıkavak içerisinde hizmet verecek. Burada, Banyan Tree'nin ünlü Tai restoranı Saffron da yer alacak. Erden Timur, "Bu yaz Nef Yalıkavak'ın yer aldığı koyda bir parti vereceğiz" diyor. 389 villa ve rezidansın bulunduğu Nef Yalıkavak'ta; 30 özel rezidansın işletmesi Banyan Tree'ye ait. Banyan Tree'den rezidans alanlar; Bodrum'un yanı sıra otelin hizmet verdiği Tayland, Vietnam, Meksika, Maldivler gibi 40'ı aşkın noktada da kalabiliyor.

TÜM DETAYLARDA TASARIMCI İMZASI VAR
Sanat, moda ve tasarıma meraklı olanlar; Banyan Tree'nin de yer alacağı Nef Yalıkavak'ta dünyaca ünlü tasarımcıların imzasına rastlayacak. Torti Gallas'ın hazırladığı projede; Coca Cola World, Diesel Denim Gallery ve Starbucks Salon tasarımlarını yapan Formavision ile Bentley, Kiehl's ve Levi's'ın tasarımlarında imzası olan DrorStudio'nun imzaları dikkat çekiyor. Ayrıca Guggenheim, Moma, Habitat, Donna Karan, Dom Perignon ve IKEA için yaptığı tasarımlarla tanınan Harry Allen da projede yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA