Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Ucuz alışveriş noktalarım

Hemen hemen her röportajımda indirimleri takip ettiğimi ve ucuz alışveriş noktalarıma sık uğradığımı söylerim. Benim için şık olabilmek hep markalara bağlı kalmak değil; aksine ucuz ve trend olan parçalarla marka olanları beraber kombinleyip kendi stilini oluşturmaktan geçer. O yüzden bu tatil gününde erken okursanız hemen yollara düşüp ekonomik alışveriş yapabileceğiniz mekanlarımdan bahsedeceğim.

AKSESUVAR CENNETİ ATLAS
Üniversite yıllarımda İstiklal Caddesi'nde çok vakit geçiren bir genç kız olduğum için size ilk tavsiyem buradaki pasajlar olacak. Burada özellikle aksesuvar ve basic tarz dediğimiz tişört, tayt ve jean pantalonlar açısından şahane seçeneklere sahip mağazalar var. Benim İstiklal'deki ilk durağım; Atlas Pasajı. Her zaman en havalı parçalar önce burada ortaya çıkar. Hatta burada hepimizin çok sevdiği bazı markaların sezon parçalarını dahi yarı fiyatına bulmanız mümkün. Bu pasaj; özellikle şapka, bere çeşitleriyle sizi de çok mutlu edecek. Diğer duraklarım ise Beyoğlu İş Merkezi ve Terkos Pasajı. Buralarda da birçok markanın ihraç fazlası ürünlerini uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz. Gömlek, tişört ve elbise açısından fazlasıyla çeşit bulunuyor.

BEŞİKTAŞ PAZARI
Gelelim semt pazarlarına... Benim favorim, evime de yakın olduğu için Beşiktaş Pazarı. Evet, yanlış duymadınız; pazara gitmediğimi düşünenler yanılıyor. Çorap, saç aksesuvarları, penye, tişört ve tayt almak için Beşiktaş Pazarı'na uğrarım. Ayrıca en taze sebze ve meyveleri de kucağıma alır evime dönerim; daha ne olsun. Beşiktaş'ta da bir pasaj tavsiyem var; Sinanpaşa Pasajı. Burası yıllardır içindeki havalı ürünleri uygun fiyatlara satmasıyla ünlenmiş durumda. Ben bu pasajda şık gömlekler ve günlük elbiseler buluyorum.
İşte buralardan alınan parçaları sezondan veya indirimden aldığım markalı parçalarımla kombinledikten sonra "Ne hoşsun, bu parça da nereden?" diye sorular almanın keyfi büyük.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA