Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Oscar gecesi giyilecek en iyi kıyafet

Bazı kıyafetleri gördüğünüz saniye onların sizin üstünüzde olmasını tutku ile istemeye başlarsınız ya, işte bu hafta böyle iki kıyafetten bahsedeceğim size. İlki Hilary Swank'ın ikinci Oscar heykelciğini almak için sahneye çıktığı gece giydiği lacivert Guy Laroche elbisesi. Zor rollerin kadını olan güzel oyuncu, 2005'te felç geçiren bir kadın boksörü canlandırdığı 'Million Dollars Baby-Milyonluk Bebek' filmindeki rolü ile Oscar'a layık görüldüğünde beni, tarihin en iyi kıyafetlerinden biri ile bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı. Dünyada göğüs ve boyun dekoltesi tamamen kapalı ve buna karşılık derin bir sırt dekoltesine sahip olan bir kıyafet kadar baştan çıkarıcı bir şeyin olmadığını düşünüyorum...

ÇOK DAHA FEMİNEN
Hepimizin gözlerinin alıştığı straples gece elbiselerine inat neredeyse bir rahibe kıyafeti kadar ağırbaşlı gözüken bu tuvaletin belde birleşen bantları da Swank'ın profesyonel bir sporcuyu canlandırdığı rolüne hazırlanırken geliştirdiği vücudunu daha feminen gösterecek şekilde bir kum saatine dönüşmesini sağlıyordu. Pembelerin, fuşyaların, kırmızıların, altın ve gümüş renklerinin birbirini kovaladığı kırmızı halı törenlerine inat, en sevdiğim renklerden biri olan lacivert; böyle seksi, böyle göz alıcı bir kıyafete daha gizemli bir hava katmıştı.
Swank'ın tuvaleti kanımca Oscar kazanılan bir gecede giyilebilecek en iyi kıyafetti.

MODA ŞÖLENİ GİBİYDİ
Lise yıllarında severek izlediğim 'Dawson's Creek' dizisinin başrol oyuncularından biri olan Michelle Williams, geçen yıllar boyunca oyunculuğunu geliştirdi ve bir Hollywood yıldızı oldu. Swank'ın müthiş moda şovundan bir sene sonra, 2006 yılında kırmızı halıda giydiği safran sarısı Vera Wang kıyafeti sayesinde hepimizin kabul ettiği bir moda ikonu haline de dönüştü. Daha çok gelinlikleri ile ismini duyurmuş olan Wang için gece kıyafetleri kulvarında rüştünü ispatlamasına olanak tanıyan bu güzeller güzeli kıyafet, tül ve şifonun fırfırlar ve katlar arasında dans ettiği bir moda şöleniydi adeta. Williams, hafif dalgalı şekilde sade bir topuz yaptığı saçları ve kırmızı ruju ile büyük bir denge sağlayarak hepimizi kendisine hayran bırakıyordu.
Daha üç ay önce doğum yapan genç bir anneyi bu kadar güzel gösterecek başka bir kıyafet de sanırım daha yapılmadı. 22 Şubat'a kadar geri sayımımız haftaya da devam edecek...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA