Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Metropolitan Sanat Müzesi'nin her sene Kostüm Enstitüsü için yaptığı yardım balosu, kırmızı halı şovu ile adından en çok söz ettiren moda etkinliklerinden biri.
Ünlü simaların yarıştığı bu galada güzel olanın yanı sıra kötü olan da çok konuşulur. 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz' mottosundan yola çıkarak sadece popüler kültür içerisinde görünerek para kazanan, kazandıkça da daha çok görünen bu insanların, sanırım son kullanma tarihleri de yok. 2015 Met Gala'da, Kardashian Ailesi'nin altın madeni olan Kim Kardashian yine şaşırtmadı ve her santimetrekaresini ezberlemek zorunda kaldığımız vücut hatlarını ortaya koyan bir elbise ile kameraların karşısına çıktı. Kardashian tarzı çıkışları ile şaşırtan Beyonce'nin ve Jennifer Lopez'in de benzer elbiseler giymesi tabii ki beni hiç şaşırtmadı.
Kum saati bedenine sahip bu üçlünün iddialı kıyafetler giyerek ilgi çekmesi yeni olmasa da, her kırmızı halıda nasıl bir şov yapacakları üzerine iddiaya giriliyor. Üçlü, Met Gala 2015'de de kendilerini gösterdi. Sosyal medyada yüzlerce caps ile ödüllendirilen ilk kıyafetimiz; etkinliğe katılan herkesin karnını doyurmayı amaç edinmiş Rihanna'nın omlet kostümü oldu. 'Keşke cadılar bayramında giyseydi' diyerek üzüldüm...

SARAH JESSICA PARKER ÜZDÜ
Bu kıyafeti ile Rihanna, yazın gelişini kutladığımız bu günlerde, artık hangi havyan dostumuzdan çalındığını çıkaramadığım sarı kürkü ve tüm kırmızı halıyı görünmez yapan çeyiz yorganı kuyruğu ile oturduğum yerde beni bile terletti. Madonna'nın sanki daha önce yüzlerce kez giymiş olduğu hissine kapıldığımız siyah Moschino kıyafetinin aslında hiç de orijinal olmayan tek detayı; üstünde yeni albümü 'Rebel Heart'ın isminin yazması oldu. Öte yandan üstünde et ve süt ürünleri ya da sarmaşık, ağaç kabuğu gibi sıra dışı materyaller taşıyan bir Lady Gaga yoktu, o yüzden şarkıcının siyah gece kıyafetinden bahis bile etmek istemiyorum. Beni esas üzen mesele ise; altı yıl boyunca moda ikonu diye bağrımıza bastığımız Sarah Jessica Parker'ın skinny beden siyah bir mutfak tüpü olarak arz-ı endam ettiği kıyafeti oldu. Tüm plastik cerrahi desteklere rağmen yılların acımasız davrandığı 'Carrie'mizin ortalığı yakması için, artık ne yazık ki olmamış kıyafetlerin üstüne takacağı çirkin aksesuvarlara ihtiyaç duyduğunu gördük. Bu da bizim Met'ten öğrendiğimiz kıssadan hisse oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA