Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

MTV ödüllerinin en kötüleri

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı sıkı bir şekilde meşgul eden MTV Video Müzik Ödülleri (VMA) sahiplerini buldu.
Açıkçası benim de dahil olduğum yoğun bir grubun, ödülleri kimin aldığından haberi yok.
Günümüzde ödül törenlerinde bir tek ödül alanlar kendilerinin farkında sanırım.
Bu törenler saygın merasimlerden ziyade, sirklerin yerini almış durumda. Korkunç aslanların, korkusuz trapezcilerin, rengarenk palyaçoların yerini törene katılanların aldığı bu yeni dönem sirklerinden biri olan VMA, benim hatırladığım kadarıyla 2000'li yılların başlarında hepimiz tarafından izlenirdi. Şimdi ise teknolojinin getirisi olarak daha sık tüketilen şarkıcılara ve şarkılara çoğumuz eskisi gibi değer vermiyoruz anlaşılan.
Ama dikkat ettiğimiz bir şey varsa o da, kimin ne giydiği. Kıyafetleri için çuvalla para ve günlerce emek harcayan ünlülerin bu çabalarında ne kadar başarılı olduklarını tartışmak, biraz 'zenginin malı, züğürdün tesellisi' oluyor ama yine de çok zevkli.
VMA Töreni için gönül isterdi ki 'en iyiler listesi' yapalım ama nafile; gustonun yerlerde süründüğü bu gecede 'en kötüler listesi' yapmak, biraz hınzır bir yazı yazmak farz oldu bu hafta.
1. Kim Kardashian ve 'Safaride bir su aygırı yutmuş boğa yılanı' adlı kostümü:
Elbette son 10 yılın seks ikonlarından biri olan Kim'in elbisesini bu adla andığını sanmıyorum.
Ancak kendine has hatları, esmer güzeli yüzü ile sıfır beden kadınların tahtını yıkan güzellerden biri olan bu kadının bu kadar kötü bir tercih yapmasına bir anlam veremedim.
Hamilelik bir kadının en doğal ve en güzel olduğu dönemlerin başında geliyor. Tabiat ana gibi yeşerdiğin bir dönemde eski günlerine özenen bir tarzı devam ettirmek neyin kafası?
2. Miley Cyrus ve 'Kıyafetimi evde unutmuşum örtmenim' adlı kostümü:
Bu sezon askı moda fakat bir gömleğin, bir bluzun, bir eteğin, bir pantolonun üstüne giymek gerekir sevgili Miley. Çocuk yaşta şöhreti yakalamanın pek de iyi bir şey olmadığının birçok kanıtından biri haline gelen genç şarkıcıyı, o gencecik ve incecik fiziği ile bir kere giyinik görmek bize nasip olacak mı?
3. Rita Ora ve 'Hindimi yoldum da geldim' adlı kostümü:
Bu sezon tüy detaylı kıyafetler de çok moda fakat Ora bu işi biraz abartmış. Ora'nın sesi kadar güzel bacakları olduğunu geçen sene bu sıralar ülkemizde verdiği konserde fark etmiştim. Bu nedenle VMA töreninde giydiği kıyafetin derin yırtmacını amacına oldukça uygun buldum. Ancak uğruna kimbilir kaç zavallı kuşun heder edildiği o eteğe hiç gerek yoktu diyebilirim.
Bonus: En kötü üçü seçtikten sonra adlarından bahsetmeden geçemeyeceğim birkaç kişi daha var. Taylor Swift'in göbeği açıkta bırakan bluz ile şalvar pantolondan oluşan damalı takımının üstünde rahat satranç oynanırdı fakat şarkıcının güzelliği, kıyafetin kötülüğünü kapatıyordu. Britney Spears'a birileri artık 1999'da olmadığımızı söylemeli. Justin Bieber'ın saçlarına niye sarı röfle attırdığını anlayamadım.
Gecenin kazananı ise bence Kylie Jenner ve Kleopatra kostümü oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA