Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Gülnur Güneş'in Paris çıkartması

Geçen hafta arkadaşım Gülnur Güneş, göğsümü kabarttı. Model ve yapımcı Jessica Minh Anh'ın dünyanın çeşitli ikonik mekanlarında gerçekleştirdiği defileler dizisinin Paris ayağında, birbirinden özel kıyafetlerden oluşan koleksiyonunun bir bölümünü sergiledi. Seine Nehri'nin üzerinde cam bir platform üzerinde gerçekleşen defilede; Perulu sanatçı Ani Alvarez Calderon ve Suudi Arap Modaevi Ot Kutyr Atulier'le podyumu paylaşan Güneş'in tasarımlarını tercih eden Anh, Gülnur'un sanat eseri görünümündeki tasarımlarını şöyle tanımlamış: "Gülnur'un 60'lı yılların sıkı belli trendinden etkilenen romantik ve kadınsı haute couture tasarımlarını seviyorum. Koleksiyonu özgün, evrensel ve etkileyici. Gülnur'un elbiseleri kadının kıvrımlarını vurguluyor ve zarafetini kucaklıyor."
29 Ekim'de gerçekleşen ve benim de katılma şansına eriştiğim defile, hepimize bir nevi Cumhuriyet Bayramı hediyesi de oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA