Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Bu üçlüye dikkat!

Bu haftadan itibaren her hafta köşemde geçtiğimiz yedi günün en göze çarpan üç trendini sizlerle kısaca paylaşmayı planlıyorum. Bu haftanın güçlü üçlüsüne gelirsek...

1- MOTORCU MONTU: Yıllardır hayatımızda olan bu montlar, en çok James Dean ve genç Marlon Brando'ya yakışıyor elbette. Fakat artık kadın-erkek hepimizin giydiği, kombine edildiği tüm kıyafetlere asi bir hava katan motorcu montlarını yaz-kış her zaman giyebiliyoruz.

2- BEANIE BERE: Kışın geldiğini hâlâ hissedemesek de yine yaz-kış giyebileceğimiz beanie bereler, bu sezon çok moda. İstediğimiz tarafa yatırabildiğimiz ve hatta kafamızın tepesinde minik bir tümsek bile yaratıp sokaklarda dolaşabildiğimiz bu sevimli bereleri kullanırken, yüzümüze bir tutam perçem düşürmeyi ihmal etmeyelim.

3- BORDO RUJ: Geçen kış ufak ufak kendini belli etmişti. 1990'ların bu güçlü trendi geri döndü ama bordo ruj kullanmak dikkat gerektiriyor. Özellikle yine bordo kalemle iyi bir çerçeveleme yapmanın yanı sıra göz makyajının çok sade olması, hatta sadece rimel ile tamamlanması şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA