Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Vanity fair partisi şıklıkta Oscar'ı gölgede bıraktı

Geçtiğimiz pazartesi sabaha karşı uyanıp televizyonda tek bir yürek olarak Leonardo DiCaprio'nun altıncı adaylığında Oscar heykelciğine uzanışını izledik. Leonardo ödülü hak etti etmesine de bu ödül için bu kadar dalga konusu olmak da büyük bir kadersizlik sanırım. Saat farkı nedeniyle kırmızı halı törenini kaçırdığım için sosyal medyadan takip ettim. Törenden sonra düzenlenen Vanity Fair partisinde; ödül takdimine katılmayan birçok yıldızın şıklık yarışına devam ettiğini fark ettim. Ben de bunun üzerine tören kıyafetini değiştirenler ya da törene hiç katılmayıp sadece partilemeye koşanların arasında bir şıklık karşılaştırması yaptım ve ilk üçlerimi belirledim.
1- Charlize Theron'un yüzü olduğu Dior'un derin göğüs dekolteli kırmızı kıyafetini, Diane Kruger'ın Vanity Fair'de giydiği bordo Reem Acra gece elbisesi açık ara gölgeledi. Kruger, bu zarif kostümle 2016 yılında Beverly Hills'de değil, 1920'lerde Champ Elysees'de bir partiye katılıyormuş gibi duruyordu.
Kruger'ın elbisesi gibi bazı kıyafetler aklıma 'Bundan daha güzeli tasarlanabilir mi?' sorusunu getiriyor.
2-Brie Larson'un saks mavisi Gucci tuvaletinin neden çok eleştirildiğine anlam veremedim fakat Vanity Fair'de Alessandra Ambrosio'nun giydiği Balmain siyah kıyafetle karşılaştırıldığında; elbette biraz yavan kalıyor.
3- Oscar'da Cate Blanchett'ın Armani Prive su yeşili elbisesine karşılık; kırmızı halıda ve Vanity Fair'de aynı kıyafeti giymeyi tercih eden Margot Robbie'nin altın pullarla kaplı Tom Ford elbisesi o kadar şıktı ki, güzel yıldızın bu tercihine hak verdim.

BEAVAN ŞAŞIRTTI
Bu isimler dışında; Rooney Mara, Kate Hudson, Lady Gaga, Kate Bosworth, Selena Gomez gibi yıldızlar da göz kamaştırıyordu.
Bu kadar güzel kadının şıklık mücadelesine girdiği bir gecede; bence senenin en iyi filmi olan 'Mad Max: Fury Road'daki kostüm tasarımıyla ikinci kez Oscar kazanan Jenny Beavan'ın kendine güvenine hayran kaldım. Basit bir deri ceket, fular ve pantolon ile sahneye çıkan kostüm tasarımcısına hayretle bakmaktan alkışlamayı unutan izleyicilerin görüntüleri, sosyal medyada alay konusu oldu. Ters köşeye yatırmak diye buna derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA