Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Tek renk kıyafet giyin ve abartılı makyaj yapmayın

Yaz yaklaştıkça tuvaletlerin de dönemi yaklaşıyor. Mezuniyet baloları, nişanlar, düğünler, kınalar; yine şıklık yarışına sahne olacak. Düğün ve nişanlar için çok büyük bir endişem yok ama mezuniyet balolarında giyilen tuvaletlerin, yapılan saç ve makyajların ilerideki yıllarda üzüntü ve utançla anıldığına çok şahit oldum. Benim mezuniyet baloları ile ilgili çıkardığım ders şu: Mutlaka yaşının insanı olmak ve giydikleri ile bunu yansıtmak gerekir. 10'lu ve 20'li yaşların gençliğinin verdiği tazelik ve masum ifade; her genç kızın en güzel süsü zaten. Mezuniyet balosuna giderken; en doğal saçı ve makyajı yaptırmak, dozunda, sade ama yaşı ön plana çıkartan, yazı yansıtan fuşya, eflatun, sarı, pembe gibi renklerin ağırlıkta olduğu tek renk kıyafetler giymek ve en rahat topuklu pabuçları tercih etmek yerinde olacaktır.

İPEK KUMAŞLAR VE TÜLLER
Özlem Süer; 2016 yılı için hazırladığı mezuniyet koleksiyonunda pembe, su yeşili ve beyaz renklere, çok özel ipek kumaşlara ve tüllere ağırlık vermiş. Koleksiyonda; kombinezon elbiseler, çizgi efektleri, omuzları açıkta bırakan dekolteler, büyük volanlar, gold ve rengarenk metal ışıltılar ile asimetrik etekler göze çarpıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA