Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Birçok ülkenin ipini çekecek!

14 HAZİRAN 1946 tarihinde New York'ta, saat 10:54'te dünyaya gelen Donald Trump'ın haritasında öne çıkanlar:
Egosu, 'benim' diyen liderleri ezebilir.
Trump, Amerika'nın tabularını dünyanın dört bir yanında yıkarken alacağı kararlar ve açıklamalarıyla 26 Şubat'tan itibaren çok konuşulacak.
Ruhunda meydan okumak olan Amerika'nın 45'inci başkanı, en çok 2007'den bu yana yapılan enerji anlaşmalarını bozmasıyla konuşulacak. Trump, Amerika'yı yeniden keşfettirecek. 29 yıldır özgürlüklerin ülkesi olan Amerika, Trump ile sınırlarını çizecek.
Özel hayatı ile kendinden bahsettirecek!
Trump'ın sözleri moda olacak!
Her konuşması bir şov olurken, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alacak. Neden mi? Yükseleni Aslan! 2017'de tutulmalar da Aslan- Kova aksında gerçekleşecek.
Apansız yapacağı görev değişiklikleri ABD iç güvenliğini huzursuz ederken; girişimcilik ruhu, uluslararası bağlantılar konusunda büyük bir tüccar olduğunu da gösterecek.
Sahne ışıkları onu hiç terk etmeyecek!
Trump, 1952 doğumlu Putin'le Nisan ayında karşı karşıya gelebilir. Ayrıca gök kubbe, Hillary ve Trump arasındaki rekabetin bitmediğini Temmuz ayında göreceğimizi vurguluyor.

Büyük Amerikan Duvarı
ABD derin devleti, 2017 yılının ikinci yarısında Trump'ı bir piyon gibi kullanmak isteyecek. Kendi kişisel görüşleri yüzünden ABD'yi kutuplaşmaya kadar sürükleyeceğinden hiç şüpheniz olmasın. Hatta ABD'nin belli eyaletlerinde ayaklanmalar olabileceğini söylüyor; 2017 Ay düğümleri. Büyülü dünyayı pazarlayan ABD rüyası, Trump'ın çıkışlarıyla kaosa girebilir. Görevden aldığı devlet insanları ile hukuksal mücadeleye gireceğini ve benzeri yaşanmamış olayların konuşulacağını söylüyor gökyüzü.
Trump, ülkesini zarara uğratacak gibi algılanıyor; aykırı bir politika izleyeceğinden kuşku olmasın. Kaldı ki ABD'nin natal haritası da Satürn asc'de hareket ederken gelen bir başkanın tüm zıtlıkları yapacağını gösteriyor; 29 yıl önceki gibi! Belki de ABD başkanını öyle sahneler içinde göreceğiz ki; 2017 yılında bir Hollywood yıldızının cenazesindeki davranışlarıyla sosyalistlerin dikkatini çekerken, birçok ülkenin de ipini çekecek.

ASTRO DİKKAT!
Güneş'in Kova burcundaki hareketi teknolojiye kafa tutuyor. Voltaj yüksekliğinden doğabilecek problemlere öngörülü davranabiliriz. Elektronik aksanlı her eşyaya özen gösterirken, telefonlarınızı yedeklemenizi öneririm. Güneş, Kova burcunda hareket ederken, tüm akıllı cihazlar güncellemelere tabii tutulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA