Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlüler birbirlerine ağır ithamlarda bulunabilir

Ay ve Jüpiter, Türkiye'nin haritasının tam kalbinden geçiyor. Gökyüzü, Türk ünlülerin birbirlerine iddialı ithamlarda bulunacağına işaret ediyor. Sıra dışı magazinsel olayları izleyeceğimizi anlatan gök kubbe; haberlerin tükenmeyeceğini, gündemdekilerin sürtüşmelerini uzun süre göreceğimizi vurguluyor.
Gökyüzü, sadece göz önündeki kişileri değil herkesin mantıktan uzaklaşabileceğini vurguluyor. Olağandışı kararlar alıp sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabileceğimizi işaret ediyor. Ancak güzel duygular da yaşanacak ve geleceğe giden adımlar atılacak.
Eğer Boğa, Aslan, Akrep veya Kova burcuysanız, bu dönemde geleceğinizi ilgilendiren kararlar alabilirsiniz. 2015 yılında başlayan bir ilişkiye sahipseniz, bu süreçte geleceğinizi şekillendirme telaşına girebilirsiniz.
Ay, Akrep burcunda hareket ederken, aile bireylerinizle ilgili güzel haberler alabilir, ancak yaşam alanlarında suyla ilgili problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.



ASTRO DUYURU
İki tutulma arasından geçerken, gökyüzünün frekansının yüksek olduğu bugünlerde yapmanız gerekenler:
İç dünyanızdaki maratonu düzenleyin.
Kendinizi asla yargılamayın ama eğer gerekiyorsa kısıtlayın.
Düşünün ama düşündüklerinizi hemen paylaşmayın.
Bir adım atın ama beklemeyi de bilin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA