Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Uzun vadeli borçların altına girebiliriz

Güneş-Mars 45'liği devam ediyor ve herkesin kendi cebini düşündüğünü bir kez daha ortaya koyuyor. Bugünlerde ifşa olan olaylar, unutulmayacak. Maddi planlarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. Yaptığımız planların şaşması, uzun vadeli borçların altına girmemize neden olabilir. Satışlar, anlaşmalar, ortaklıklar gibi konularla birlikte yazı, makale, kitap, senaryo ve gibi yaratıcılık gerektiren işler gündeme gelebilir. Teknoloji üzerinden iletişim kurduğumuz alanlar, tekrar ortaya çıkabilir. Bu alanlar belli düzenlemelere giderken, beklenmedik öneriler konuşulabilir. Kişisel hayatlarımızda, kararlarımızdan pişman olmamızı, yaşadıklarımızı tecrübe olarak kabullenebiliriz. Her bitişin bir başlangıç olduğunu da görebiliriz. Daima önümüze bakabilmek için yaşadıklarımızla yüzleşmenin ve kabullenmenin önemini anlayabiliriz. Hayatımızda kötü giden ne varsa, değiştirmenin biraz da bizim elimizde olduğunu farkedebiliriz.

ASTRO DUYURU
Son üç gün! Merakla beklenen ve 12 burcu yakından ilgilendiren Güneş tutulması geliyor. Hazır mısınız? Zaman her acıya merhem olabilir, eğer yüzleşmeyi göze alabiliyorsanız... 'Bugün ne yapmalıyım?' diye düşünmekten kendinizi alamıyorsanız, tesadüflerin size nasıl bir mesaj verdiğini bulmaya çalışın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA