Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evinizde yapmak istediğiniz değişimleri gerçekleştirin

Her büyük usta, sanatına kendi damgasını vurur. Merkür-Uranüs kavuşumu, koç burcu etkisinde; politik arenada karalama kampanyalarına şahit olabileceğimizi vurguluyor. Dünya basını, havacılık ve ulaşım sektöründeki yeniliklere vurgu yapabilir. Ayrıca bu kavuşumun diğer bir işareti ise adaleti temsil eden Jüpiter'den destek almasıdır. Bu da farklı dinlerin ve devrimlerin tekrar gündeme gelebileceğini işaret ediyor.
Dünya siyasetinde, tatil günü demeden yapılacak konuşmalar ve farklı din adamlarının eş zamanlı siyasi alt yapılı açıklamaları gündemimiz olabilir.
Aman dikkat! Bugün aksiliklere takılıp kalmak istemiyorsanız, enerjinizi yaşam alanınıza çevirin. Evinizde uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz değişiklikleri yapmak hem size, hem aile üyelerinizle ilişkinize iyi gelebilir.
Sakın unutmayın, Mart ayının ilk günlerinden bu yana gerçekleşen huzursuz gökyüzü konumları, sabit fikirlerinizi bile aniden değiştirmeye hazırlanıyor.

ASTRO BİLGİ
Bugün duyacaklarınız görüşmediğiniz insanlarla ilgili olabilir. Hem şaşırıp, hem farklı çıkarımlar yapabilirsiniz. Eğer ailenizde küçük üyeler varsa onların geleceğini ilgilendiren kararlar alınabilir. Bugünlerde farklı alanlarda eğitim almak istiyorsanız, harekete geçmek için uygun bir zaman.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA