Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Zamansız ve gereksiz öfkelenebilirsiniz

Merkür, Satürn 120'liği mantıklı düşünenleri hem onurlandırıyor, hem de ödüllendiriyor. Bilim camiasındaki genç yetenekler önemli başarılar elde ederken, farklı ülkeler de bizim gündemimizde konuşulabilir. Gün, aslında biraz duygusal, biraz da ailevi konulara akıyor. Bugünlerde zamansız öfkelendiğinizi düşünüyorsanız, toprakta enerji birikimi olduğunu bilmenizde fayda var. Güneş, Boğa burcunda ilk adımlarını atarken, birçoğumuza dinginlik verecek. Bu da, haftanın ilk gününün özellikle çalışanlar için ağır geçebileceğini işaret ediyor. Gökyüzünde biraz olsun dengelerin rutine girmesi birçok kişinin işlerini yoluna sokabilir. Bugün banka işleriniz varsa yoluna sokabilirsiniz. Tabii bu arada seyahat organize etmeye çalışanlar için internet doğru bir seçim olmayabilir. Bugün bekarlar için çok farklı bir gün diyor gök kubbe. Nasıl mı? Gündelik işlerinizi halletmek için gideceğiniz adreslerde farklı kişilerle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

ASTRO MESAJ

Bugün yapmadıklarınızı yapın. Uzun zamandır düşündüğünüz ama arayamadığınız kişiyi arayın. Varsa ailenizdeki küslükleri bertaraf edin ve sevdiğiniz insanları şımartın. Eğer hayatınızla ilgili bir belirsizlik yaşıyorsanız, bugünlerin gücüne inanın çünkü Merkür retrosu aslında bize yol göstermeye çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA