Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yengeç burcu için güven önemlidir

Duygularını gizlemeyi tercih etmeyen Yengeç burcu, sabretmekten hiç hoşlanmaz! Nostaljiktir, yaşadığı her hatıraya önem verir.
Hayal dünyası o kadar renklidir ki, bazen neye küstüğü ve kırıldığı belli olmaz. Hayal kırıklığına uğramamak için geri planda durmayı tercih eder. Bu yüzden bıraktığı ilk izlenim çok havalı olduğudur. Bakımlı ve sade görünmeyi sever. Yaz ayları, tam anlamıyla onların ruhuna hizmet eder.

YENGEÇ'E Mİ AŞIKSINIZ?
Güven, Yengeç burcu için çok önemlidir. Eğer onun güvenini kazanırsanız, kaleyi baştan fethetmiş olursunuz. Aradığı tek şey düzen olabilir. Ona karşı ne kadar net ve duyarlı olursanız, o da size o kadar kalbini açar. Birlikte zaman geçirilmesi en kolay burçtur. Evde, hoş bir müzik eşliğinde birlikte hazırladığınız sofradan inanılmaz bir haz alacaktır. Övgü almak konusunda arsızdır ancak eleştiri dozunu ayarlamanız çok önemli. Tepki vermez ama sonra acısını çıkarabilir. Yüzünü güldürmekse aslında çok kolaydır, kültürel aktivitelerden çok keyif alır.

KISKANIRSA...
Naif yapısından örnek vererek, bir daha da olmaması için küçük bir uyarıda bulunur. Savunması yüksek olur ve karşısındaki kişiye değer verdiğini göstermek ister. Endişelerinin, karşınızdaki kişi tarafından anlaşılacağını düşünür. Akılcı sorular listesi ile sizi köşeye sıkıştırmaya çalışabilir. Vazgeçilmez olduğunu göstermek için misilleme yapabilir.

NEREDE RİSK ALIR?
Ailesinin karşı geleceğini bilmesine rağmen erken evlilik kararı alabilir. Aşkı için evden ayrılmak ve yeni bir düzen kurmak gibi radikal çıkışlar yapabilir. Eğitim için bambaşka bir ülkede yaşamı deneyimleyebilir. Nisan başlarında göremedikleri desteği nihayet sevgiliden alacaklar.
2017 yaz aylarında çok konuşulacak yengeç burcu ünlüleri şöyle:
Serenay Sarıkaya
Yasemin Allen
Tuba Büyüküstün
Deniz Seki

ASTRO GÜNDEM
2017 yılının ikinci yarısına doğru geçerken gökyüzü birçok kurum ve kuruluşun yeni düzenlemelere gideceğini vurguluyor. Bu da önde gelen firmaların hangisinin yükselmeye hangisinin düşüşe geçtiğini bugünden itibaren öğrenebileceğimizi vurguluyor. Günün en önemli açısıysa, Venüs- Plüton 90'lığı. İlişkilerde manipülasyonu artırırken, yöneticiler arasında güç ilişkisini sorgulatabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA