Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs sıcak haberler getiriyor

Duyduk duymadık demeyin; aşkı, sevgiyi, güveni yöneten Venüs kendi topraklarında süzülmeye başlıyor. 2017 yılının başından bu zamana bir türlü huzuru bulamayan Venüs, artık doğru yolu buluyor ve kalpler kazanıyor, aşklar yeniden iyileşiyor. Tabii bu arada hayattan zevk aldığımız alanlar içinde inatçı ve sabit fikirli olabiliriz. İnsanların yaşam tarzları, inandıkları değerler, ilişkilere bakış açıları, çekiştirdikleri konular bu dönem çevremizde bulunan birçok insanın benzer olayları yaşadığını gösterebilir. Uzun uzun telefon konuşmaları, gündüzleri uzun siestalar, akşamları yemek organizasyonları, para harcamak, tüketime merak da yine bu etkinin göstergeleri olacak. Yine bu evrede nasıl göründüğümüz, kiminle arkadaşlık ettiğimiz, ne giyip kuşandığımız, nasıl beslendiğimiz de bir o kadar önemli olacak. Tehlike çanları yukarıda belirttiğim gibi dolunay ile birlikte bu geçişte birlikte çalabilir. Arzu ettiğimiz rahata hemen kavuşmak bu yüzden zaman alabilir.

Neler etkileniyor?
Finans dünyası, moda, tasarımcılar, maden ve maden işletmeleri, yatırım, miras, gayrimenkul, borsa, evli çiftler, ikili ilişkiler, yeme içme sektörü, gıda pazarı, estetik, kozmetik ürünler.

Neler tetikleniyor?
Venüs bugünden itibaren; güzel imkanlara sahip olma isteğini, rahat ve lüks bir ortamda yaşama arzusunu, zevk ve keyif için harcamalar yapmayı, yatırım yapma fikrini bir türlü hayata geçiremeyenleri etkiliyor. Venüs sonunda hepimizin kalbine sıcak haberler fısıldıyor.

ASTRO DUYURU
Bugünden itibaren başlayan projeler başarı kazanıyor. Yeni bir döneme hazır olun. Venüs, özelikle uzun zamandır maddi olarak sıkıntıları olan küçük iş yerlerine ve kişilere büyük fırsatlar sunuyor. Ayrıca bugün Uranüs'ün ay düğümleri ile yapacağı olumlu açı, eğitimden tutun da bilime kadar bir çok konuda çaba sarf eden tüm isimlerin yıldızlarını parlatmaya hazırlanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA