Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Trafikte eş zamanlı sorunlar çıkabilir

Bugünlerde 'küçük dağları ben yarattım' havasındakilerin bir bir ortaya çıkacağını görebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde, birkaç şehirde eş zamanlı olarak trafikte aksilikler yaşandığını duyabilirsiniz. İletişimi temsil eden Merkür'ün, vizyonumuzu simgeleyen Neptün'e kafa tutması, bir anda kendimizi birileriyle inatlaşırken bulabileceğimizi gösteriyor.
Mantığıyla hareket eden kişiler büyük fırsatlarla karşılaşabilir. 1970-1984 yılları arasında doğanlar, yarın gerçekleşecek ama hafta başından bu yana etkisini gösteren Güneş- Satürn karşıtlığını iyi yönetmeli. Bu sert transiti; hayatınızı etkilemeden ve psikolojinizi zorlamadan atlatırsanız, gökyüzünün testlerinden geçmiş olacaksınız. Birilerini eleştirmek çok kolay hale gelirken, eleştirilere verilen tepkiler çok sert olacak. Popüler gezegen Merkür'ün kendi sahasında istediği gibi top koşturduğunu düşünürsek, bugünlerde sinirleri zayıf kişilerin aşırı tepkilerine tanık olabiliriz.

ÇÖZÜM ODAKLI OLUN
Gökyüzü; kuraldan çok kuralcı, kraldan çok kralcı olanları adeta gözümüze sokmaya çalışırken, birbirinin arkasını kollayan tipleri kendi haline bırakmamız gerektiğini vurguluyor. Onların peşlerine takılıp kendinizi anlatmaya çalışırsanız, özellikle bu sert gökyüzü konumlarında gereksiz olayların içinde kalabilirsiniz. Gökyüzü, 'Güneş-Satürn meydan muharebesinde taraf olanı bertaraf ederim' derken, herkesin kendi bacağından asıldığını bir kez daha göstermek istiyor. Bugün, çalışanları zor bir gün bekliyor. Telefon görüşmelerinizin kısa ve çözüm odaklı olmasına özen gösterirseniz, kazanan siz olursunuz.

ASTROPSİKOLOJİ
Olur olmaz şeyler için umudunuzu kaybetmeyin. Sizin için neyin iyi, neyin kötü olduğunu bilecek birileri var. Sizi sevenleri de, sayanları da her zamankinden daha çok uğraşarak ve yorularak kazanabileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. 'Ben senin için neler yaptım' cümlesini lugatınızdan çıkarın. Kimse için istemediğiniz bir şey yapmayacağınızı yüksek sesle tekrar edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA