Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yükselen ve ay burcu neden önemlidir?

Dikkat etmişsinizdir, burcunuzu okurken aynı zamanda yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim hep. Peki, ne işe yarar bu yükselen burç ve neden önemlidir? Doğum anında ufukta yükselmekte olan burç, namı diğer yükselen burç, karakter özelliklerimizi ve yaşamda başkaları ile yarışmakta kullanılan yeteneklerimizi tanımlar. Ben'i oluşturur ve bize birey özelliklerini verir. Olaylara bakış açımız ve nasıl değerlendirdiğimizle ilgilidir. İnsanlar bizi yükselen burcumuzla görürler ve biz de dünyayı yükselen burcumuz ile görürüz. Kısacası insanlara gösterdiğimiz yüzümüz, davranışlarımız, fiziksel özelliklerimiz yükselen burcumuzun bize yüklediği niteliklerden ileri gelir. Bir kişinin yükselen burcunu bulmak için, o kişinin doğum saati ve dünyaya geldiği yer tam olarak bilinmelidir. Ama yükselen burç; kaderimizi vizyonumuzu ve en önemlisi de hissettiklerimizi anlatmaz. Peki kim anlatır hissettiklerimizi?: Ay! Ay burcu, doğduğunuz günde Ay'ın bulunduğu konumdur. Ay, yaklaşık olarak 2.5 günde bir burç değiştirir. Hangi burçta konumlanmışsa, o burcun özelliklerini yeryüzüne yansıtır. Güneş burcu, yükselen burç ve ay burcu; kişinin karakteriyle ilgili eksik parçaları tamamlar. Bu yüzden aynen yükselen burç gibi ay burcunun da bilinmesi gereklidir. Hatta ay burcunuzu özelikle hayatınızda önemli dönemlerden geçerken daha çok okumalı, yılık yorumlarda o burç için yazılanları önemsemelisiniz. Çünkü yükselen burç nasıl bizim dışarıya yansıttığımız yüzümüzse, ay burcumuz ise dışarıya belli etmediğimiz düşüncelerimiz ve duygularımızdır. Herhangi bir olay karşısında hissettiklerimiz, ay burcumuza bağlıdır. Duygusal tepkilerimiz, içgüdüsel hareketlerimiz, bilinçaltımız, hayal gücümüz; Ay burcumuzun getirdiği özelliklerimizdir. Dünyaya geldiğiniz resmi iyi inceleyin; ben zaten size yaşadığınız zaman dilimini yorumluyorum. Dolayısıyla gök kubbenin hayatınızın hangi bölümlerinde gezindiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Satürn 150'liği reddedilme korkusuna ve ikili ilişkilerde geri dönüşü zor hareketlere neden olabilir. Gerçeği bulmak isterken elimizde olanı kaybedebiliriz. Detayların son derece önemli olduğu bugün, toplumda kapalı kalmış konular gündeme gelebilir. Çevrendekilerden evlilik haberlerini duyabilir, hatta çok şaşırabilirsin. Gün, yeni ilişkiye başlayanları destekleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA