Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Balık burçları iyi bir dinleyicidir

Balık burcu insanı, mistik ve felsefi olayları bilmeyi, öğrenmeyi çok sever. Sanattan bahsediyorsanız, Balık burcunun ilgisini çekmeniz kaçınılmazdır.
Bu konularda sohbet etmek çok hoşuna gidecektir. Uzman olduğu alanlarda, fikirlerini paylaşmaktan ayrıca zevk alır. Nostalji yapmaktan ise çok hoşlanır. Aklını doğru kullanan insanlara karşı da özel bir zaafı olduğunu belirtmek isterim.
Merhametli ve fedakar davranışlar, Balık burcunun sevdiği özelliklerdir.
Doğayla bütünleşmek, ormanlık, yeşillik alanlarda vakit geçirmek ona huzur verir. Hayvanlara karşı özel bir sempatisi vardır. Huzur veren hafif müzikler dinlemekten hoşlanır.
Kültürel aktivitelerde bulunarak duygu dünyasını geliştirmeyi sever.
Ne istediğinizi biliyorsanız, Balık burcunu etkilemeye bir adım yaklaştınız demektir. İlgi varsa Balık da vardır. Onun için aşk, gözler demektir.
Kendi ayakları üzerinde duran kişiler, Balık burcunu daima cezbeder.
Aşkta sorumluluğu karşı tarafın yüklenmesini ister. Onu ne kadar sevdiğinizi ve birlikte olmak için ne kadar heyecan duyduğunuzu hissetmesini sağlamanız gerekir.
Hayallerine ve hedeflerine ise son derece saygılı olmalısınız. Balık burcu insanı gerçek bir dinleyicidir ancak yakınan bir tavır takınmaktan kaçının.
Karşısında güçlü, hedefleri olan ve hayata pozitif bakan insanları görmek ister. Size vereceğim en güzel taktik ise, kendinizi eleştirirken gülün. Keyifli bir ortam yaratmanın yanı sıra kendisiyle barışık birini görmek Balık burcunu mutlu eder.
Başkalarının onun hakkında güzel yorumlarını duymaktan memnun olur. Duygusal ve romantik davranmanız onu etki alanınıza sokar.
Jestler yapmaktan çekinmeyin, kalbini kazanırsanız, ilişkinin her alanında sizi çok mutlu eder. Sezgileri oldukça kuvvetlidir. Nasıl mutlu olacağını ve neleri hedefleyeceğini iyi bilir. Eğer sizi seçtiyse, onunla birlikte hayal kurun. Dünyayı dolaşma ve yeni yerler keşfetme fikri onu mutlu eder.

Beklentileri
Kendilerine duyarlı davranılmasını ister.
Özel günlere ve yıl dönümlerine önem vermenizi bekler.
Sevgisine sahip çıkacak kişilerle birlikte olmayı tercih eder.
Hayatını kolaylaştıracak kişiyle mutlu olabilir.

Asla yapma!
Onu kırmamalısınız.
Mantıklı teklifler sunun.
Karşısına zorluklar çıkarmayın.
Kararsız davranmayın.

ASTRO GÜNDEM
Bugün Aslan burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Güçlü, kendinden emin, yeni kararları uygulayan, önce kendisini, sonra çevresini ve değişimi kucaklayan bir döngü başladı. Yeniay iddialı, bir o kadar cesur, atak, egosu yüksek bir hava estirmeye başlayacak ve bencil bir tavır sergilememize neden olacak. Bu dönem kendimizi önemsemek, moda haline gelebilir

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA