Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş’in astrolojideki evlere etkileri

Güneş, astrolojide canlılığı, aydınlanmayı ve egoyu temsil eder. Kim olduğumuzu ve kaderimizi etkileyen, öz burcumuzu belirler. Güneş, Ağustos ayında tutulmaya hazırlanırken, isterseniz bu döngüde Güneş burcunuzun ve evlerin anlamını hatırlayalım.
Güneş haritanızda 1'inci evde ise: Güçlü kişiliği ile etkili bir tarza sahiptir. İradeli ve fiziksel enerji doludur. Yönetme arzusu baskındır. Özgüveni yüksektir.
2'nci evde ise: Maddiyata düşkünlüğü vardır. Mal varlığını genişlettikçe mutlu olur. Ekonomi yönetiminden ve kritik karar almaktan hoşlanır. Paylaşımı gelişmemiştir.
3'üncü evde ise: Hızlı bir zekaya sahiptir. Öğrenmeye meraklıdır. İletişime önem verir. Fikir üretir.
4'üncü evde ise: Evine düşkünlüğü ile bilinir. Güvende olmak, önemsediği bir duygudur. Ailesi vazgeçemediği bağlarıdır. Sezgileri kuvvetlidir. Huzurlu olmak ister.
5'inci evde ise: Kendisi gibi davranmaya çok önem verir. Açık sözlü, dürüst ve olduğu gibidir. Spor yapmak hayatının bir parçasıdır.
6'ncı evde ise: Çekingendir ve bulunduğu ortamlarda odak noktası olmaktan hoşlanmaz. Sessizdir.
7'nci evde ise: Sosyal bir kişiliğe sahiptir. Sevdiklerini ister. Sözünü dinletmeyi ve çıkarımlar yapmayı bilir.
8'inci evde ise: Ciddi bir mizaca sahiptir. Yaşamında mücadeleci yanı oldukça baskındır. Değişime açık olması gerektiğinin farkındadır. İlgi alanları derin konuları kapsayabilir. Her konuda hünerli ve becerikli tavırlarıyla başarı elde edebilir.
9'uncu evde ise: Meraklı ve sabırsız kişiliği ile dikkatleri üzerine çeker. Çalıştığı konuların hemen sonuçlanmasını arzular. Yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlar tanımak, yeni coğrafyalar görmek ilgi alanları arasındadır. Eğitim ve kendini geliştirme konularında oldukça başarılıdır.
10'uncu evde ise: Büyük işlere imza atmak ve başarılarıyla konuşulmak ister. Asi karakteriyle başkalarının doğrularına uyum sağlamakta zorlanır. Önemli kararlarında aile büyüklerine danışmayı tercih eder.
11'inci evde ise: Oldukça sosyaldir. Tek başına vakit geçirmekten hiç hoşlanmaz, her zaman arkadaşlarıyla birlikte plan yapmayı tercih eder. Takım ruhu çok güçlüdür ve hitap etme yeteneğiyle liderlik edebilir.
12'nci evde ise: Başarılarıyla konuşulsa da arka planda kalmayı tercih eder. Kapalı bir kutu gibidir. Sakladığı sırları olabilir. İç dünyasını paylaşmaktan hoşlanmaz.

ASTRO GÜNDEM
Bugün gökyüzü, ruhumuzu düşünmeye davet ediyor. Merkür, Plüton ile 135'lik oluştururken güvensizlik hissi zihnimizi zorlayabilir. Tahmin edemediğimiz kişilerden bile şüphe edebiliriz. Günün kalitesi basık ve tuhaf akarken, bu döngüde evliliği, birlikteliği ile ilgili sorunları olanlar, geçmiş konular ile ilgili yeniden konuşmak zorunda kalabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA