Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü babaları gündeme getirecek

Dünya bugünlerde dönmüyor, adeta koşuyor. Gökyüzünde gezegenlerin şöleni yaşanırken, pek de sessiz sakin günler yaşamayacağımızı da işaret ediyor.
Astroloji dünyasından ele alındığında ise; bir benzeri 1999'da yaşanmış olan 21 Ağustos'ta gerçekleşecek tutulmaya da o tarihte olduğu gibi Merkür gerilemesi eşlik edecek. Bu da demektir ki; derinden başlayan değişim, somut adımlarla hayatımıza yansıyacak.
Zaman; kalplerde ve akıllarda adeta büyük hesaplaşmayı çağrıştıran tutulma döngülerine doğru akarken, size burçlarınız üzerinden net tavsiyeler hazırladım.
Eğer Ay burcunuzu da biliyorsanız, Ay burcunuzu okumayı sakın unutmayın.
Tüm dünyadaki bilim adamlarının heyecanla beklediği Güneş tutulmasına günler kala ani değişen duygu durumlarınızı yönetirseniz, tutulmaların gerçekleşeceği hava ve ateş elementlerinin etkilerini bertaraf edebilir, hatta lehinize çevirebilirsiniz.
Güneş, 21 Ağustos'ta ateş burcunda tutuluyor…
Yüce gönülleri daha da yüreklendirecek.
Cömertleri sevindirecek.
Yaratıcılık alt yapılı iş yapanları yükseltecek.
Babaları ve baba figürlerini meydanlara atacak.
Fedakar insanlara kısıtlamalar getirecek.
Üstünlük taslayanları törpüleyecek.
Neşeli insanları gündem çocuğu yapacak.
Organizasyon yönü güçlü olanları ünlü yapacak.
Algısı açık olanların kulaklarına binlerce konu çalacak tutulma döngüsüne büyük ve hızlı bir giriş yapmış bulunuyoruz.

ASTRO DUYURU
Güneş tutulmasına iki gün kaldı! Aşkı, tutkuyu, nefreti, gösterişi, ihtişamı temsil eden bir burçta gerçekleşecek olan tutulmaya gökyüzünün ağır toplarının retro hareketleri de eşlik edecek ve herkesin algısı açık olacak. Kendini dev aynasında göstermeyi hedefleyen tutulmada emniyet kemerinizi takmazsanız, kendinizi olmadık işler içinde bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA