Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulması depremleri tetikliyor

Bugün gerçekleşecek olan güneş tutulması, Türkiye saati ile akşam başlayacak ve bizim diyarlardan çıplak gözle gözlenmeyeceği gibi birçok yapıda da yeniden doğum olarak algılanacak. Hepimizin hayatında etkili olacak tutulma, yeniden farklı bakış açısıyla başlamamızı sağlayacak.
Güneş tutulması; uzun vadeli başarıya götüren cesur, emin adımlarla ilerlerken, sürdürülebilirliği olan markaları da büyük değişimler bekliyor. Kişilere 'Yürü ya kulum' dedirten tutulmanın hızının aslında dünyayı birkaç ayda sarıp sarmaladığını da göreceksiniz. Tabii güneş ateş burcunda tutulurken komplo teorilerinin arttığını, 2016 yılında dünyanın dört tarafındaki terörün aslında bir plandan ibaret olduğunu; önümüzdeki günlerde farklı tezlerle konuşulduğunu duyacağız. Sen, ben, o değil; dünya değişiyor. Masumların çilelerine çıplak gözle bakarken; dünyanın her köşesinde büyük doğa olayları yaşandığını okuyabilir, insanlığın dertlerinin bu sefer farklı olduğunu görebiliriz.

NEDEN?
Tam güneş tutulması esnasında; Mars'ın desteği Uranüs'ün retrosu adeta devrim gibi olayları işaret ediyor.

NASIL OLAYLAR?
Ateş burcunda hareket eden gezegenler, ateş burcunda tutulan Güneş'in yanı sıra; yine ateş burcunda gerçekleşen yeniay, özellikle hizmet sektörlerini hedef alırken, hava yolu şirketlerine göz dikiyor.
Kaldı ki tutulmanın gerçekleşeceği anda iletişim gezegeni Merkür'ün toprak burcundaki geri hareketi sadece iletişimi zorlamayacak, birçok teknoloji alt yapılı konuları da hedef alacak.
Bu tutulmayı diğer tutulmalardan farklı yapan 1979 ve 1999 yılında da yaşanmış olması. Bu da tutulmanın gözlemlendiği ülkelerde büyük ölçüde depremler olduğunu ilk bilgi olarak bizlere sunuyor. Bu iki farklı tarihte yaşanan tutulmalar, bu anlamda tarihte yerini almış.
Türkiye'nin Natal haritası ise; haberleşme sistemine dair her alt yapıda, kara yollarının yanı sıra raylı sistemle çalışan her türlü yapıda gündelik hayatta aksaklıklar yaşanabileceğini vurguluyor.

ASTRO GÜNDEM
Gezegenlerin enerjisinin, duyguların, konuşmaların yüksek olacağı bugün, dışardan görünen hiçbir şey göründüğü gibi olmadığını anlatacak! İçinizi ürpertecek sessizlikte doğacak Güneş'in, kainata farkındalık katacağından şüpheniz olmasın. Dilinizdeki sitemleri alacak, gözlerinizdeki yorgunluğu silecek tutulmayı kalbinizi dinleyerek geçirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA