Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sevdiğiniz kişiyle bağınızı güçlendirin

Sonbahar, gezegenlerin de üstüne çöktü. Hal böyle olunca haftanın ilk gününde yüreğinizi ısıtan seslere her zamankinden daha çok ihtiyacınız olabilir. Venüs kendisini iyi ifade edemediği bir burçta hareket ederken, ben de size bir ilişki rehberi hazırlamak istedim. Son zamanlarda kendinizi yorgun, ilişkinizi yıpranmış ve bitmek üzereymiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Evet, itiraf etmek gerekir ki gökyüzü bu anlamda herkesi fazlasıyla zorladı, biraz daha zorlamaya da devam edecek. Ancak bu demek değil ki, tüm ilişkileri bir köşeye sıkıştıracak. Çıkış yolları da sunacak elbet. İşte bu çıkış yollarına ulaşmanız için gökyüzünün rehberliğinde hoşlandığınız kişiyi etkilemenin ya da eşinizle aranızdaki iletişimi daha da güzelleştirmenin yollarını anlattığım yazı dizime yarından itibaren başlıyorum. 'Koç burcu nelerden hoşlanır? Akrep burcu gerçekten intikamcı mıdır? Balık burçlarını kazanmanın yolu midesinden mi yoksa duygularından mı geçer? İkizler burcu gerçekten hovarda mıdır ve kalbini kazanmak zor mudur?' gibi aklınızdaki tüm soruları cevaplamakla kalmayacak, 'Yay burcu birlikteliklerde nelerden hoşlanmaz ya da Terazi burcunu en çok ne sinirlendirir?' gibi soruların cevaplarını da vereceğim. Gökyüzünde yaşanan şölen, ilişkiler adına yavaş yavaş yerini dinginliğe bırakmaya hazırlanırken ben de gönlünüze şifa olmak istedim. Yarından itibaren başlayacak olan yazı dizimle her burcun gönlüne dokunmayı planlıyorum. Hadi bakalım, sizler de bu yazımla gönlünüzün sahibinin duygularına dokunabilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Plüton 90'lığı; dünya liderlerinin çıkışlarını gündeme getirirken, Avrupa iddialı olaylar yaşayabilir. Karşılıklı atışmanın ve birbirine laf yetiştirmenin popüler olacağı bugün, sosyal medya üzerinden bol bol tartışmaya şahit olabiliriz. Geçmiş hataları ile tekrar gündeme gelecek ünlü isimler, 2017 yılında bitirdikleri evlilikleri ile tartışılabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA