Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sahte olan her şey deşifre olacak

Aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün kendini en iyi hissettiği burçtaki hareketi hepimize iyi gelecek. Venüs; yaralı ilişkileri, korkuları olan ortakları, kaygılarını bağrına basıp hiçbir şey yapamayacağını düşünen mazbut bekarları toparlarken, çekişmeli boşanmaları da bir karara bağlayacak. Tabii bu, tüm ilişkilere şifa olacak demek değildir. 14 Ekim'den bu yana Terazi burcunda süzülen Venüs, önümüzdeki günlerde Güneş'le kavuşum yapacak. Bu da birçok kişiye 'İlişkiye son bir şans', kimilerine ise 'İnceldiği yerden kopsun' dedirtecek. Güneş'in de Terazi burcunda olması, diğer gezegenlerin de Terazi burcunda toplanmaya başladığının habercisi…
Gökyüzünde, Terazi burcu şöleni tam olarak 19 Ekim'de yaşanacak. Venüs, o güne kadar tabii ki boş durmayacak. Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay'ı göz önünde bulundurursak, Terazilerin rengini önce ünlülerin hayatında göreceğiz. Güneş, Uranüs'ün kalbine nişan alacak ve geçtiğimiz günlerde konuşulan boşanma haberleri ile gündeme gelen ünlülerden sonra, daha önce konuşulmamış cinsel tercihleri gündeme getirecek. Evet, doğru duydunuz; Venüs-Uranüs karşıtlığı meydana gelirken, 16 Kasım'a kadar daha önce konuşmaya cesaret edilemeyen konular mercek altına yatırılacak. Özellikle bazı evliliklerin ve ilişkilerin göstermelik olduğu da ortaya serilecek. Venüs, bu sefer sahte olan her şeyi deşifre etmeye hazırlanıyor.

GİZLİ İŞ KALMAYACAK
Bunun sebebi ise çok basit: Yıllardır Uranüs'le yılda bir kere karşı karşıya gelen Venüs, 42 yıl boyunca bu aksta bir daha karşı karşıya gelmeyecek. Bu da demektir ki; bu güzergahtan geçerken son kez Uranüs'e selam çakması ile birlikte, birçok kişinin göründüğü gibi olmadığını da gösterecek. Hatta bugünden sonra öyle imalarda bulunacak ki, bazı TV programları bir anda yayından kaldırılacak. Sizin anlayacağınız; kişisel hayatlarımızda eşimizin dostumuzun gizli saklı çevirdiği işleri öğrenirken, dudak uçuklatan bilgileri de konuşacağız. Gökyüzünün oynadığı oyunu hiç kimse bozamayacağına göre, bu karşıtlık; Venüs'ün bu sefer sadece yalnız kalpler için dönmediğini, toplumu ayrıştıracak konuları da mercek altına aldıracağını, önüne geçilemeyen videoların ortalarda gezinebileceğini işaret ediyor.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Satürn 60'lığı kariyerde istikrarı vurgularken, yeni kurallara işaret ediyor. Uzun zamandır bir sonuca bağlanmamış zorlu süreçlerin bugünden itibaren son bulduğuna şahit olabilirsiniz. Özellikle azmi, hırsı ve çalışkanlığı ile toplum içinde kendisine yer edinmiş kişilerin başarı hikayeleri gündeme gelebilir. Meraklı insanların da sınandığı bir gün olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA