Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların takıntıları

Gökyüzünün takıntıları desteklediği günlerden geçerken, ben de sizi bildiğiniz klişe bilgilerden kurtarmaya çalışacağım. Burçların takıntılarını bilirseniz; çevrenizdekileri de daha farklı gözlemleyebilir, çok daha isabetli yorumlarda bulunabilirsiniz.

KOÇ: Koçlarla ilgili bilinen en yaygın tanı lider burç olduklarıdır. Mücadele, hırs, cesaret, enerji, hareket ve tutku gezegeni Mars, Koçlara da aynı enerjiyi verir ve onları liderlik takıntısı olan kişiler haline getirir. Kazanmak söz konusu olduğunda hiçbir şekilde şaka kaldıramazlar.

BOĞA: Toprak grubu burçları içinde kaya gibi tepkiler veren burçtur. Onun fikrini değiştirmek neredeyse olanaksızdır. Onun takıntısı zengin olmaktır. Para konusunda, Zodyak'ın en hırslı burcudur. Paraya önem vermeleri, duygusuz görünmelerine sebep olur.

İKİZLER: En büyük takıntıları her an istediği kişiye ulaşabileceği iletişim ağını kurmak ve kendi zevklerine göre yaşamak olan İkizler burcu insanı yeni olana, yeni çıkan her türlü teknolojik alete servet ödeyebilir. Bilmişlik yapmak, onları geveze yapar.

YENGEÇ: Yengeçler daha çok sevme takıntılıdır. Sizin sevginizden asla tatmin olmazlar, bu yüzden ona kendinizi kanıtlamanız gerekir. Eğer onlara 'Seni seviyorum' derseniz o size mutlaka 'Ben daha çok seviyorum' diyecektir. Özellikle takıntılı oldukları şey ise aslında özel günlerdir.

ASLAN: Aslanların en büyük takıntısı daima güzel görünmektir. Yani onu sürekli övmenizi bekler. Eğer yeteri kadar like toplayamıyorlarsa, ilgiyi üstlerinde toplamanın başka bir yolunu elbet bulurlar. İflah olmaz bir ilgi delisidirler.

BAŞAK: Temizlik ve düzene takıntılıdır Başaklar. Başakların temizlik dışında diğer büyük takıntıları ise her konuda mantık aramalarıdır. Onlara göre her şeyin bir amacı olmalıdır.

TERAZİ: Adil olmak ve detaycı olmakla ilgili takıntıları vardır. En alakasız konularda bile bir haksızlık olduğunda hemen gerilirler. Detaycılık, bazen onların enerjilerini düşürür. Bu yüzden onlara sık sık dış motivasyon sağlamak gerekir.

AKREP: Akrepler, gerçekten de kinlendikleri insana hayatı zehir ederler. Kendilerine yapılan yanlışı asla unutmazlar, haksızlığa gelemezler, karşısındakinin özür dilemesine fırsat vermezler. Ayrıca üstünlük kurmak isterler.

YAY: Özgürlüğüne sonuna kadar düşkün olan Yaylar, kapalı ve basık alanlardan nefret ederler. İyimser özelliklere sahip eli açık insanlardır. Verdiklerinin karşılığını almak isteyen Yaylar, şımartılmak ister. Bu da onların diğer önemli takıntılarındandır.

OĞLAK: İnsanlara ders vermek, onların yanlışlarını düzeltmek, doğruyu öğretmek en büyük takıntılarıdır. Kontrol delisi olarak nitelendirilen Oğlaklar, en iyi ve en doğruyu bulmayı amaçlar. Bitmek bilmez sabırları ve inatları dillere destan olan Oğlakları için üne ve servete kavuşmak da büyük bir takıntıdır. Yükselmek ve paraya sahip olmak için durmadan çalışırlar.

KOVA: Tartışma ortamının olmadığı, fikir alışverişinin yapılmadığı bir ortam onlara göre değildir. Asla tembel değildirler, kafaları zehir gibi çalışır. Bu yüzden de kendisi gibi zeki insanlarla aynı ortamda bulunmak en büyük takıntılarıdır.

BALIK: Balıklar, kendi zihinlerinde yarattıkları dünya ile takıntılıdır. Onların kurguları, hayalleri çok çok önemlidir ve yıkılmamalıdır. Balıklarının çaya, kahveye takıntılı olduklarını söylesek yanlış olmaz.

ASTRO GÜNDEM
Savaşçı gezegen Mars, Uranüs'e kafa tutarken; hava ve kara yolu kaza haberleri gündeme gelebilir. İletişim gezegeni Merkür, Akrep burcunda yer alıyor. Bilim ve teknoloji hem Türkiye'de, hem de dünyada eş zamanlı olarak farklı konularda popülaritesini artıracak. Gün küçük aksaklıkları da beraberinde getiriyor, teknolojinin gazabından kendinizi koruyun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA