Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hangi burç ne iş yapmalı?

Bir insanın hayatındaki en önemli karar, meslek seçimidir. Bugünden itibaren gezegenler para konusunda hepimize baskı kurarken, işini severek yapanları ödüllendirecek. 'Peki işimi sevip sevmediğimi nasıl anlayacağım?' derseniz buyurun...
KOÇ: Yaptığı işin karşılığında övgü almak, onun için maddi kazançtan daha önemlidir. Hiçbir Koç, çalışmak varken evde oturmayı istemez. Aktif ve seyahat içeren işler onları daha çok motive eder. Koç burcunun çalışma ortamı, kendi kişiliğini yansıtır.
BOĞA: Boğalar, risk gerektirmeyen işlere daha çok yönelirler. Girişimci ve maceracı olmaktansa koruyucu ve geliştiricidirler. İşinin başarısının kazandıkları para ile doğru orantılı olduğunu düşünürler. Boğa burcu görsel zevke önem verir. Masasında şık bir dizayn görmek ister.
İKİZLER: Masa başı, bilgisayar işi yapmaktansa insanlarla konuşabildiği, sosyal ortamlardaki işler onun daha başarılı olmasını sağlar. Lider olmak gibi bir dertleri yoktur, fakat herkes gibi yaptığı işte iyi olmayı arzular. Çalışma ortamında yeni projeler ve fikirler ortaya atar.
YENGEÇ: Sezgilerini iyi kullanan Yengeç, plan ve projelerin gidişatı ve sonuçları hakkında isabetli yorumlar yapar. Maddi çıkarlar uğruna savaşmaz. Yengeç'in çalışma masasının vazgeçilmez parçası fotoğraflardır.
ASLAN: Aslan burcu, yaptığı işin merkezinde olmayı ve yönetmeyi çok sever. Olayları çabuk kavrar. Başarıya giden yolda risk almaktan çekinmez. Yapacağı iş için gerekli olan tüm eğitimleri almak ister.
BAŞAK: Başak burcunun mükemmeliyetçi, eleştirel ve detaycı kişiliği onu kariyer alanında kusursuz yapar. Kimsenin göremediği detayları görerek, işine farklı boyutlar ve yeni bakış açıları kazandırır.
TERAZİ: Nazik, kibar ve uzlaşmacı Teraziler, iş hayatında da onları strese sokmayacak işlerde çalışmayı tercih ederler. Hayatın her alanında olduğu gibi kariyerinde de tek yönlü değil, çok taraflı düşünür. Aklına koyduğunu yapmaktaki ısrarı, onu çalışma ortamında başarılı yapar.
AKREP: Akrep burcu kuvvetli bir iradeye sahiptir. Gerçekçi ve analitik düşünen yapısı, iş yaşamında ön plana çıkar. Sakin tavrı zor durumların üstesinden gelmesini kolaylaştırır. Ofisi genellikle alışılmışın dışındadır.
YAY: Yay burcu, yapacağı işe iyi odaklanmalıdır. Entelektüel Yayların doğal ilgi alanları; felsefe, inanç ve bilgeliktir. Rutinlik, motivasyonunu düşürür.
OĞLAK: Oğlak burcu insanı sorumluluk almaktan kaçmaz. Üretmekten ve yaratıcı fikirleriyle beğeni toplamaktan hoşlanır. Bu nedenle sorumluluğu büyük işler, onu kendine çeker. Oğlak burçları, hedeflerine odaklandıktan sonra engellere aldırmadan azimle çalışır.
KOVA: Kova burcu iç huzuruna önem verir. Maddi kazançtan çok, zevk için çalışır.Çalışırken aynı zamanda kendini eğitmek, kendine bir şeyler katmak ister. Onun için öğrenmenin sınırı yoktur.
BALIK: Balık burcunun kendine özel bir iç dünyası vardır. Her ne kadar aşırı hırsları olmasa da çalışmak gerektiğini bilir ve çalışmanın insanı motive ettiğini düşünür. Balık burcu uyumludur ve bir işe adapte olması fazla zaman almaz.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Jüpiter kavuşumu küsleri barıştırıyor, yalnızlara kısmet buluyor, çiftlerin ise geçmiş konuları açmalarına sebep oluyor. Özellikle her şeyin yolunda gittiğine inandığınız birlikteliklerde yaşanan skandallar ifşa olurken, aslında herkes içindekini dökerek kendisini rahatlatacak. Medya ve basının öne çıkaracağı evlilikler güne damgasını vurabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA