AK Parti'den Kadıköy'e yazlık sinema
KAdıköy sakinleri AK Parti' tarafından kurulan yazlık sinemanın keyfini çıkardı.
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı bir ilke daha imza attı. Yeni dönemde sıra dışı çalışmalarıyla gündeme gelen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Seçimin en renkli adaylarından birisi olan AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Faik Işık'ın desteklediği bir organizasyonla "Yıldızların Altında Sinema Keyfi" adıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Kadıköylülere yazlık sinema keyfi yaşatıyor.

NOSTALJİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Önceki akşam Caddebostan sahilde düzenlenen açık hava sinemasında Yılanların Öcü filmi siyah-beyaz nostaljik bir formatta gösterimde yer aldı. Binlerce Kadıköylünün bulunduğu noktada kurulan sinema Kadıköylülerden büyük ilgi gördü ve gösterimin sonunda büyük beğeni alarak uzun süre alkışlandı.


KADIKÖYLÜLER UNUTULAN BİR KEYFİ YAŞIYORLAR
Kadıköylülerin beğenisini toplayan etkinlikte AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin; "Yazlık sinemaların unutulmaya başladığı bir dönemde Kadıköylülere bu keyfi yaşatmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Kadıköy'de farklı bir siyaset tarzı ortaya koyacaklarını ifade etti.

RENKLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Faik Işık ise, Kadıköylülere bu etkinliği vizyondaki filmlerle birlikte sunmaya devam edeceklerini belirterek, biz birlikte Türkiye'yiz sloganına dikkat çekti ve önümüzdeki süreçte Kadıköylülerle birlikte renkli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz mesajını verdi.

