Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Aşçılardan mezuniyet için yemek

Giriş Tarihi: 22.1.2013
Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda bulunan Mesleki Eğitim Merkezi'nde 19 genç aşçılık çırağı eğitimi aldı. Gençler 3 ay süren teorik ve pratik eğitimin ardından mezuniyet yemeğini yaptılar. Çiçeği burnunda aşçılar, hazırladıkları piliç sarma, patates püresi, domates çorbası ve tiramisudan oluşan menüyü çalışanlara ikram etti. Aşçı Mürsel Bakır'dan haftanın 5 günü ders alan gençlerin istihdamı da sağlanıyor. Bakır, mutfağın temel kuralları, hijyen kuralları gibi teorik derslerin yanı sıra pratik dersler de verdiklerini söyledi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Aşçılardan mezuniyet için yemek
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz