X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Şenbayrak Otel City hedefleri çoktan aştı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Şenbayrak Otel City hedefleri çoktan aştı

  • Giriş Tarihi: 7.5.2013

Adana'da geçtiğimiz kasım ayında hizmete giren Şenbayrak Otel City, doluluk oranında hedefini aştı. Otel bünyesindeki Adana Yaprak Döner Restoran da eşsiz lezzetler sunuyor

Adana'da Sefa Özler Caddesi üzerinde eski bir alışveriş mağazasının yerine yapılan Şenbayrak Otel City, hedeflerinin üzerine çıktı. Otel, yüzde 65 doluluk oranını yakalarken tanıtım fiyatlarıyla özellikle iş dünyasının dikkatini üzerine çekti. Şenbayrak Otel, bünyesinde faaliyete geçirdiği Adana Yaprak Döner Restoran'da ise Adanalıları unutulmaz bir lezzet yaşatıyor.

EV KONFORUNDA
Şenbayrak Otel City, 780 metrekare yerleşim üzerine 8'i oda katı olmak üzere 11 katlı olarak inşa edildi. Toplam 12 bin metrekare kapalı alanda, 139 oda ve 261 yatağa sahip olan otelin donanım ve dekorasyonunda son teknoloji ürünler kullanıldı. Üç farklı mimar tarafından tasarlanan otelde, Adana kültüründen çizgilere de yer verildi. Odalar kullanım rahatlığı, konfor ve göz zevki düşünülerek donatıldı. Şu anda otelde 64 kişi konuklara hizmet veriyor. Otel sunduğu konforun yanı sıra havaalanına yakınlığı, şehir merkezinde bulunması gibi özellikleriyle de tercih ediliyor.

STANDARTLARIN ÜSTÜNDE
Şenbayrak Otel City Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şenbayrak, otelde standardın daha üstüne çıkılarak odaların çoğunun 21 metrekarenin üzerinde yapıldığını söyledi. Otelde 8 süit, 2 kral dairesi ve 11 konsept oda bulunduğunu kaydeden Şenbayrak, "Adana turizmine ve özellikle iş dünyasına hizmet vermek için yola çıktık. Konuklarımızın çoğu iş için Adana'ya gelenlerden oluşuyor. Ama aileler de konuklarımız arasında önemli bir paya sahip. Sadece yerli turiste değil, Ortadoğulu ve Avrupalılara da hizmet veriyoruz" dedi.

EŞSİZ BİR LEZZET
Genel Müdür Yusuf Bakıcı, olanakları ve sundukları hizmet hakkında bilgi verirken, toplantı salonları, fitness salonu, Yaprak Döner Restoran'la konuklarını ağırladıklarını söyledi. Döner restoranına özel önem verdiklerini kaydeden Bakıcı şöyle konuştu: "Dönerimizin benzerini, Türkiye'de 3-4 yerde yiyebilirsiniz. Çünkü sırrını vermediğimiz bir teknikle, İstanbul'dan transfer ettiğimiz ustamız tarafından yapılıyor. Sadece kuzu ve dana eti karışımıyla, kıyma ve kuyruk yağı koymadan, odun ateşinde pişiriliyor. Ekmeğini de kendimiz yapıyoruz. Kısa sürede dönerimiz büyük ilgi gördü."

İYİ ÇALIŞAN KAZANACAK
Turizm sektöründe tam 26 yıldır yöneticilik yapan Şenbayrak Otel City Genel Müdürü Yusuf Bakıcı, Adana'da yeni yapılan otellerle şu anda bu konuda ihtiyacın fazlasıyla kapandığını, yoğun rekabet yaşandığını söyledi. Bundan 5-6 yıl öncesinin fiyatlarıyla çalışıldığını kaydeden Bakıcı, "Artık Adana'da fiyatla rekabet etme şansı fazla kalmadı. Çünkü zaten olabilecek en düşük fiyatlarla çalışılıyor. Şimdi iyi hizmet verenler kazanıyor" diye konuştu.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.