Gaziantep'te biri üniversite mezunu diğeri mühendisliği yarıda bırakan iki genç hayallerini gerçekleştirmek için yaklaşık 6 ay önce açtıkları restoran Boğazköy, kendine özgü dekorasyonu ve farklı ve butik menüsüyle ünlü uzmanların bile beğenisini kazanıyor. Sevdiği mesleği yapmanın gururunu taşıdıklarını söyleyen Kerem Özatay, "Çocukluğumdan beri mutfaktayım, sürekli bir şeyler dener, farklı yemekler tasarlardım. Yemek yapmaktan müthiş keyif alırım. Bu nedenle mutlu olacağım işi yapmak için üniversiteyi bırakarak arkadaşım Emre Tütüncüler ile birlikte bu restoranı açtık" dedi. Çok kez konusunda uzmanları da ağırladıklarını belirten Özatay, hemen hepsinin beğenisini kazandıklarını anlatıyor. Bunun yanında şehre gelen yabancı turistlerden de tam not alıyorlar. "Burada yaptığımız şey kaliteli ve doğru malzemeyi, temiz ve doğru şekilde işleyip, sunmak ve asla taviz vermemek" diye konuştu.