X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Çukurova Üniversitesi'nde 'geleneksel gıda' buluşması
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Çukurova Üniversitesi'nde 'geleneksel gıda' buluşması

  • Giriş Tarihi: 24.4.2014

2 yılda bir düzenlenen Geleneksel Gıdalar Sempozyumu'nun 4'üncüsü, Çukurova Üniversitesi'nin (ÇÜ) ev sahipliğinde tamamlandı. ÇÜ Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası işbirliğinde düzenlenen sempozyuma, birçok üniversiteden akademisyenler, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Farklı illerden ve üniversitelerden gelen yaklaşık 600 katılımcıya aynı zamanda Adana'nın tanıtımı da yapıldı.

MİNİ KONSER VERİLDİ
ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, gıdaların ulusal kimliklerin yaşatılmasında önemli olduğunu söyledi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.