X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Pakfırın'dan 3'üncü şube
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Pakfırın'dan 3'üncü şube

  • Giriş Tarihi: 15.5.2014

Adanalı Pakyürek ve Uğurses ailelerinin, taze lezzetlerle fark yaratmak için kurduğu Pakfırın, 3'üncü mağazasını açtı. Çakmak Caddesi'nde açılan Pakfırın, ilk günden damak tadına düşkün Adanalılardan büyük ilgi gördü. Simitten pizzaya, ekmekten pastaya, sandviçten sıkmaya kadar günlük tatların sunulduğu mekan beğeni topladı. Yeni Pakfırın şubesi, 2 bin metrekare üretim alanına sahip toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruldu. Hijyenik ortamda, soğuk zincire uyularak ve her aşamasında gıda güvenliği kontrol altında tutularak gerçekleşen üretimin ardından, şubede tüketiciyle buluşuyor. Ürünlerde koruyucu madde kullanılmıyor. "Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz" sloganıyla Adana'dan tüm yurda yayılmayı hedefleyen Pakfırın, lezzet standardizasyonu sayesinde üretim kapasitesi artsa dahi lezzetten asla taviz vermeyeceğini garanti etmekte.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.