Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Pakfırın'dan 3'üncü şube

Giriş Tarihi: 15.5.2014
Adanalı Pakyürek ve Uğurses ailelerinin, taze lezzetlerle fark yaratmak için kurduğu Pakfırın, 3'üncü mağazasını açtı. Çakmak Caddesi'nde açılan Pakfırın, ilk günden damak tadına düşkün Adanalılardan büyük ilgi gördü. Simitten pizzaya, ekmekten pastaya, sandviçten sıkmaya kadar günlük tatların sunulduğu mekan beğeni topladı. Yeni Pakfırın şubesi, 2 bin metrekare üretim alanına sahip toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruldu. Hijyenik ortamda, soğuk zincire uyularak ve her aşamasında gıda güvenliği kontrol altında tutularak gerçekleşen üretimin ardından, şubede tüketiciyle buluşuyor. Ürünlerde koruyucu madde kullanılmıyor. "Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz" sloganıyla Adana'dan tüm yurda yayılmayı hedefleyen Pakfırın, lezzet standardizasyonu sayesinde üretim kapasitesi artsa dahi lezzetten asla taviz vermeyeceğini garanti etmekte.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Pakfırın'dan 3'üncü şube
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz