Mersin'in
Silifke ilçesinde Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu'nda, 2'nci Gastronomi Şöleni düzenlendi. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin düzenlediği şölende Türkiye'nin 81 ilinin hafızalarda yer eden tatlarından oluşan yaklaşık 250 çeşit yemek ikram edildi. Programın onur konuğu olan dünyaca ünlü yemek kitapları yarışması Gourmand Cookbook Awards tarafından "Selçuklu Mutfağı" isimli eseriyle "Dünyanın En İyi Mutfak Tarihi Kitabı" ödülüne layık görülen Muhammed Ömür Akkor, öğrencilerin hazırladığı sıcak-soğuk yemekler, tatlılar ve hamur işlerinden oluşan ürünleri tek tek tattı.