Antakya
Habriye'nin eşsiz lezzetleri Adana'ya taşıyan Harbiye Restoran kapılarını dostlarına açtı. İlker Özen'in işletmeciliğini yaptığı restoran Ortadoğu Hastanesi civarı Gülek Plaza karşısında yerinde hizmete girdi. Zengin meze çeşitlerinin yer aldığı sofrada usta ellerin hazırladığı Antakya tepsi kebabından tereyağlı Harbiye usulü humusa, soslu tavuktan ali naziğe kadar birçok lezzet ve nefis tatlıların bulunduğu restoran da fiyatlar da son derece uygun Açıldığı günden bu yana Adanalıların büyük ilgi gösterdiği restoranda müşterilerine her zaman farklı lezzetler sunduklarını söyleyen işletmeci İlker Özen, "Antakya Harbiye'nin meşhur et ve tavuk yemekleri ile zengin mezelerini tatmak için artık Hatay'a gitmenize gerek kalmadı. Dünyanın tanıdığı lezzetleri ayağınıza getirdik. Soframıza her geçen gün bir sandalye daha koyarak müşterilerimizin ilgisine layık olmaya çalışıyoruz" dedi.