Adana'da Otel Seyhan, 11 ayın sultanı Ramazan ayında zengin iftar sofrasını hazırladı. Misafirlerini özel botanik bahçesine dönüşen havuz başında 150 çeşidi bulan açık büfe iftar lezzetleriyle ağırlamanın mutluluğunu yaşan Otel Seyhan, usta aşçıların hazırladığı Anadolu kokan lezzetlere konuklarını davet ediyor. Genel Müdür Yardımcısı Tacim Büyüktaş, Otel Seyhan ayrıcalığını hissettirmek ve yaşattırmak için tüm dostları havuz başı açık büfe iftara davet ettiğini belirterek, "Soframızda Adana, Gaziantep, Malatya, Konya, Kayseri, Adıyaman'ın eşsiz lezzetlerini buluşturduk. Usta ellerin hazırladığı bu iftar menüsü kişi başı 65 TL+KDV'dir. Tüm şirket ve gruplara özel indirimler uygulanacaktır" dedi.