40 yıllık geçmişi ve 800'den fazla çalışanıyla Türkiye'nin ve Çukurova'nın gıda devi Sunar Grup, sürdürülebilirlik çalışmalarında hız kesmiyor. Geçen yıl Sunar Grup Hatıra Ormanı'na 2 bin fidan diken gönüllü Sunar Grup çalışanları Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile fidanlarının bakım-çapalama etkinliğini gerçekleştirdi.
DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR
Orman İşletme Müdürü Ali Karateke, Orman İşletme Şefi Deniz Meltem, Elita Gıda Genel Müdürü İbrahim Ethem Can, Sunar Grup Kurumsal İletişim Müdürü Burak Andı, Sunar Grup Sürdürülebilirlik ekibi ve diğer gönüllü çalışanların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; çalışanlar hem büyüyen fidanlarının bakımını yaptı, hem de güzel havanın tadını çıkardı.
DUYARLILIK ÇAĞRISI
Fidanlarının büyümesini bu şekilde bir etkinlikle kutlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Elita Gıda Genel Müdürü Ethem Can, etkinliğin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Özellikle yaz aylarında mikropların hızlı üremesini engellemek için göl çevresinin temizliğinin önemine değinen Can, tüm firmaları, sanayicileri ve halkı bu konuda duyarlı davranmaya davet etti.