ABD'de
değişik markalar altında yaklaşık 40 bin restoran zinciri olan TACO HUT'ın 3'üncü Adana'nın en merkezi caddesi olan Turgut Özal Bulvarı'nda açıldı. Sadece özel harmanlanmış eti değil, lezzetli sebzesi ve incecik tortilla ekmeği ve sosları ile birlikte eşsiz bir tat olan Taco, Türkiye'nin yemek alışkanlıklarına vazgeçilmez bir seçenek oldu. "Lezzet ve doğallığın asla bozulmaması için orijinal tariflere sıkı bağlılık gösterirken asla dondurulmuş ürün ve katkı maddesi kullanmıyoruz" diyen TACO Hut ekibi, TACO kültürünün, 1905 yılında ABD'de Meksikalı göçmenlerin geleneksel yiyeceklerini sunmasıyla başladığını ifade ederek, "Yıllardır beklenen ve Türk damak tadına çok uygun olan geleneksel Meksikan Taco'yu şehrimize getirdik" dedi. Uygun fiyatları ve merkezi konumu ile avantaj sahibi olan TACO Hut, Adana'nın gastronomi dünyasına olmayan bir renk katacak. Gece 02.00'a kadar açık olması da geç saatlerde sınırlı kalan yemek seçeneklerine bir alternatif olacak.