ADANA'DA eğlence mekanları konuklarına en iyi hizmeti vermek için çaba gösterirken, mekanların en büyük silahı mutfak kadrosunun güçlü olması. Birçok işletme mezelerde, salatalarda, et ve tavuk yemeklerinde rakiplerine göre daha iyi olduğu iddiasını ortaya atarken, Şinasi Efendi Caddesi'nin en ilgi gören mekanı Adana Brasserie Bomonti, Mustafa Ersan, Mustafa Noyan, Mehmet Demirkol, Mustafa Büyükkaya ve Oktay Büyükkaya'dan oluşan mutfak ekibi özellikle et yemeklerinde harikalar yaratıyor. Parça etlerde özellikle dana antrikotlarda iddialı olan Bomonti mutfağının tecrübeli ekibi, ağız tadı ile et yemek isteyenleri mekana davet ediyor. İşletmenin iki ortağı Şerif Bilici ile Adil Ertok, mutfak ekibinin başarısından, ustalığından ve el lezzetinden emin olduklarını belirterek, "Adana lezzetler diyarı bir kent. Ancak biz Adana Brasserie Bomonti olarak mutfağımızla rakip tanımadığımızı belirtmek istiyoruz. Türk ve dünya mutfağının her türlü yemekleri, salataları, mezeleri en şahane şekilde ustalarımızın elinden çıkar ve konuklarımızın sunulur" dediler.