X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Gurme şovalyeler Adana’da buluştu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Gurme şovalyeler ’da buluştu

  • Giriş Tarihi: 1.5.2016
Gurme şovalyeler Adana’da buluştu
Gurme şovalyeler Adana’da buluştu

Dünya’nın en eski gurme degustator kuruluşu Chaine des Rotisseurs, Sheraton Villa Mare Restoran’da muhteşem bir lezzet şöleni ile bir araya geldi

TARİHİ ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu, erkeklerin "Şövalye" olarak adlandırıldığı Chaine Des Rotisseurs üyelerinin katılımı ile gerçekleşen yemeğin ev sahipliğini, Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam, Bölge Başkanı İlter Varinli, yönetim kurulu üyeleri Levent Uğurses, Uğur Paksoy, Selçuk Savaşan, Cem Baysan ve Sheraton Adana Genel Müdürü Şenda Barreto yaptı. Villa Mare Restoran'da düzenlenen yemekte konuklar, Executive Chef, Sedat Köseoğlu ve ekibi tarafından çok özel bir menü ve şaraplarla ağırlandı.

ÇOK ÖZEL YEMEKLER
Yemeği sunan Executive Şefi, Sedat Köseoğlu, modern Avrupa mutfağı ve Michelin Star kalitesinde hazırlanan menüde, 7 ayrı sunum gerçekleştirdi. Hollanda'dan özel getirtilen kaya istiridyesi, tutku meyvesi caviar ve mini cress ile açılış yapılan bu özel gecede, tavuk ciğeri parfe milföy, deniz tarağı, kırmızı şarapta dil balığı ve mojito sorbe, kuzu sırtı ve ödül kazanmış pavlova tatlısı sunuldu. Tüm katılımcılar için hayli keyifli bir atmosferde gerçekleşen akşam yemeği ve gösterisi sonunda, bu özel geceyi hazırlayan Executive Chef Sedat Köseoğlu ve Genel Müdür Şenda Barreto Gomez, Yiyecek ve İçecek müdürü Ahmet Bakay, mutfak ve servis ekibi tebrik edildi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.