TARİHİ ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu, erkeklerin "Şövalye" olarak adlandırıldığı Chaine Des Rotisseurs üyelerinin katılımı ile gerçekleşen yemeğin ev sahipliğini, Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam, Adana Bölge Başkanı İlter Varinli, yönetim kurulu üyeleri Levent Uğurses, Uğur Paksoy, Selçuk Savaşan, Cem Baysan ve Sheraton Adana Otel Genel Müdürü Şenda Barreto Gomez yaptı. Villa Mare Restoran'da düzenlenen yemekte konuklar, Executive Chef, Sedat Köseoğlu ve ekibi tarafından çok özel bir menü ve şaraplarla ağırlandı.
ÇOK ÖZEL YEMEKLER
Yemeği sunan Executive Şefi, Sedat Köseoğlu, modern Avrupa mutfağı ve Michelin Star kalitesinde hazırlanan menüde, 7 ayrı sunum gerçekleştirdi. Hollanda'dan özel getirtilen kaya istiridyesi, tutku meyvesi caviar ve mini cress ile açılış yapılan bu özel gecede, tavuk ciğeri parfe milföy, deniz tarağı, kırmızı şarapta dil balığı ve mojito sorbe, kuzu sırtı ve ödül kazanmış pavlova tatlısı sunuldu. Tüm katılımcılar için hayli keyifli bir atmosferde gerçekleşen akşam yemeği ve gösterisi sonunda, bu özel geceyi hazırlayan Executive Chef Sedat Köseoğlu ve Genel Müdür Şenda Barreto Gomez, Yiyecek ve İçecek müdürü Ahmet Bakay, mutfak ve servis ekibi tebrik edildi.